Bardzo fajne
Coraz bardziej podoba mi się twoja obróbka![]()
Szukaj
Bardzo fajne
Coraz bardziej podoba mi się twoja obróbka![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Według mnie zawsze jest warto, o ile widzę jakiś piękny widok, a przy okazji mam aparat przy sobie , to nie widzę powodu, dla którego niemiałbym się zatrzymać czy pośpieszyć i uwiecznić tego, co zwróciło moją uwagę.
Oglądając Twoje zdjęcia i czytając opisy i komentarze widać, że uwieczniasz na zdjęciach to, co Tobie się podoba , a że przy okazji podoba się innym to bardzo dobrze. I oby tak dalej.
Wracając do wystawionych zdjęć:
Jedynka – kadr dobry , trochę ciemno, ale to chyba przez to niebo trochę za ciemne , na horyzoncie uchwyciłeś w ciekawy sposób opadającą mgłę lub wręcz padający deszcz.
Dwójka – równie dobra , ładne kolory , korony drzew wyglądają jakby były malowane pędzlem.
Aby nie było tak słodko , to muszę przyznać , że nie są to Twoje najlepsze zdjęcia.
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Bardzo podoba sie 2-ka
NIKON - system
obie fotki klimatyczne ,dobry tytuł oddaje te ciezkosc tego m-ca - to widać szczegolnie na jedynce ,ładne rozświetlenie dodaje smaczku a chmury i połac zaoranego pola stwarza cały jego nastrój
dwojeczka prostsza ale mimo tej aury trochę cieplejsza jak zawsze widać dobry warsztat
pozdrawiam![]()
Światło, uchwyciłeś klimat. Zdjęcia są niezłe, choć ja bym je troszkę inaczej uczynił, ale podobają się i o to chodzi.
A wszystkich i tak nie zadowolisz.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Ansel Adams
i to jeszcze prawie w kolorze
wyższej oceny nie da się wystawić
PS
A, że sam Adams wracał miesiącami (ba po latach) do opracowania tych samych zdjęć. Na przykład, kiedyś usuną gigantyczny napis z łąki (na zdjęciu był, oczywiście malutki). Tu bym usunął dwa lewitujące świerki. Same centrum, tuż nad dnem siodełka. Tam powinna być oaza spokoju, kwintesencja całości. Świerki wprowadzają napięcie. Dodają niepotrzebnej głębi i konkurują z falistą, jasną linią horyzontu. Są niesubtelne.
Nie mówcie tylko; "od razu widać, że nie miałem się do czego przyczepić"![]()
Skontaktuj się z nami