Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: taka obrobka

Domyślnie taka obrobka

Wiem ze to juz niewiele ma wspolnego z fotografia, ale podziele sie tym z szanownymi uzytkownikami. Prosze jak zwykle o rady i krytyke jako ze jestem poczatkujacy.

Domyślnie

podoba mi sie . co tu radzic . fotografia to przede wszystkim fajna zabawa.
    http://pjolo.blogspot.com/ "Albo mieć, albo być"

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

mi sie nawet bardzo podoba!

Domyślnie

pjolofoto, no ja wiem ze fotografia to przyjemnosc, ale warto czasem jakis rad posluchac
    ciesze ze sie to komus spodobalo

Kapitan Planeta
    Gość

Domyślnie

Jakich porad się spodziewasz? Mamy Ci powiedzieć, kim jesteś, co powinieneś robić? W tym dziale pokazujemy dzieła około fotograficzne, można powiedzieć sztukę. Nie ma tu znaczenia, kto co rozumie poprzez słowo sztuka. Nie ma znaczenia czy masz magistra ASP, czy po prostu pokazujesz siebie. Ty wystawiasz, my akceptujemy. Albo nie . Nie możemy poprawiać Ciebie, w sensie osoby.

Dzieło pierwsza klasa

Domyślnie

Janeek
    ________
    Pełen SafePaq

Domyślnie

Jeżeli zastosowany efekt służy wzmocnieniu przekazu to jak najbardziej jest na miejscu. Też nie będę dyskutować nad tym czy owym...
    Mnie się zwyczajnie po ludzku bardzo podoba
    pozdrawiam, M
    Nie bój się cienia... On mówi, że gdzieś jest światło.

Domyślnie

KapitanPlaneta - ale wyjechales nie kazdy wie jak kadrowac co uciac a co zostawic i po to wlasnie wchodzi na to dorum zeby pokazujac swoje prace dowiedzial sie nad czym popracowac. A ty pusciles wyklad typu "jutro jest jak dzis tylko ze jutro"
    Czasami deszcz mnie zleje, czasami slonce zpali, a co sie stanie jutro - o tym nie mysle wcale. Bo teraz juz wiem jak nie czynic dobra zlem... D70s

Uprawnienia umieszczania postów