czy to sie da ogladac ?
Szukaj
Janusz ja sam nie jestem ekspertem od B&W, ale wydaje mi się, że powinieneś trochę kontrast zmniejszyć. Mi bije to po oczach.
Może daj to w kolorze![]()
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
można spojrzeć ale oglądać dłużej się nie da.... przekombinowałeś moim zdaniem.
A sam kadr - hmm albo w tej wersji nie da się docenić jego zalet albo tak generalnie nie jest jakiś wybitny. Zatem może kolor dałby temu zdjeciu szansę....
Prosimy o kolor.
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
moje pierwsze czarno -biale i niestety plama !!! brak umiejetnosci ,uczyc sie uczyc i uczyc -najlepiej od JM
ps podmienilem na mniej bijace po oczach ale i tak kicha
Takie carno białe da się ocywiście oglądać, ale faktycnie lepiej byłoby, gdybyś nie tyle zwięksył kontrast (chocias to tes), ale pzede wsystkim białe zrobił białe, a nie takie bzydko sare.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No dobra, ktoś zedytował tytuł posta (który poprzednio brzmiał 'carno białe', co stanowiło miłą odmianę), zatem teraz mój powyższy post wygląda zgoła dziwnie...
Ja jednak wolę kolor, nie lubię B&W i trudno mi ocenić obiektywnie.
Na pewno wywołam moim stwierdzeniem masę krytycznych wypowiedzi miłośników B&W, ale barwa w fotografii jest wspaniałym osiągnięciem i po co to psuć.
SORRY ale takie jest moje skromne zdanie.
Janusz,a Cię napadło na b&w...?.Fajne masz kolorowe....
Nie lubię b&w i ....zimy..,ale ja to wczesny amator jestem bez wysublimowanego smaku.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
a jakos tak ?-ale to paradoks ,bo ja rowniez nie przepadam za B/W chyba ze zrobione naprawde dobrze -no "stary juz jestem "tak mi ostatnio powiedziala moja czteroletnia wnuczka (przy jakiejs okazji) czyli te jedną czarno-biala pomylke mozecie mi wybaczyc ! ?
Skontaktuj się z nami