Close

Strona 41 z 66 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 653

Domyślnie Odp: Test Nikkora 24-70

Cytat Zamieszczone przez jurgen Zobacz posta
    Mnie najbardziej wq..ł komar który wleciał do 600, usiadł na tylnej soczewce, cos popuscił, przykleił sie i zdechł.
    O mamo!

Kaleid
    Gość

Cytat Zamieszczone przez jurgen Zobacz posta
    Mnie najbardziej wq..ł komar który wleciał do 600, usiadł na tylnej soczewce, cos popuscił, przykleił sie i zdechł.
    pozdrawiam
    To pewnie była komarzyca. Niejedna panna na widok takiej rury popuści.

1) Mam prosbe... czy moze ktos zamiescic jakies zdjecie krajobrazu
    wykonane tym obiektywem na ogniskowej 24 mm.

2) Czy do tego obiektywu stosowac filtr polaryzacyjny w wersji slim czy
    zwykly polaryzacyjny ?

Dziekuje za odpowiedz.Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Charles ; 14-04-2008 o 17:51

Dzisiaj mialem odbierac zamowionego 24-70 i powiedzieli mi w sklepie, ze Nikon Polska wstrzymal sprzedaz tych obiektywow. Podobno w sklepie znaja 2 przypadki oddania do serwisu z powodu AF nowiutenkich szkiel.

Cos jest na rzeczy... tak samo dostawy w ilosci 3 sztuki na caly kraj co 3 tygodnie.
    Chore! Jak za komuny normalnie, czlowiek chce wydac kase i nie da sie!

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

chodzi o to że jakby puścili 100 szt i sprzedali, to następnego miesiąca na pewno by nie dorównali temu wynikowi..a tak, mają stałą sprzedaż..
    później puszczą 5szt/miesięcznie i też zejdą..japońce lubią strzałki w górę..i będą happy
    instagram.com/darkroomnightlife

Zeby nie siac jakiejs ploty, to dementuje - Nikon Polska zaprzeczyl jakoby wstrzymal sprzedaz 24-70.
    To tylko krakowski sklep foto sobie robi klientow w bambuko.

Wg. mnie plotka z psującymi się 24-70 to po prostu tłumaczenie sklepów, które otrzymują wiele zapytań o 24-70 a nie bardzo mają czym handlować.

W przypadku tego jednego, autentycznie znanego mi wypadku popsucia się 24-70 to sprawa była faktycznie dość dziwna, ale mniejsza z tym - na forach Nikonians nikt słowem nie wspomniał o jakichś awariach, a sądzę, że tamtejsza grupa użytkowników 24-70 jest - delikatnie mówiąc - dość liczna. Słyszałem o jednym wypadku 24-70 z dużym "centring defectem", dawał straszne mydło na 24mm - zdarza się. Na dpreview też cisza.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Normalnie bananowa republika. Nie dość, że szkło drogie, to jeszcze go nie ma. Ciekawe, czy tylko w naszym bananowym kraju jest taki deficyt tego dobra, czy to ogólnoświatowa tendencja?

W Krakowie w wiekszosci sklepow mowia wprost, ze obiektywu nie ma i ze nawet nie sa w stanie okreslic terminu dostawy.Ciekawe, ze jest dostepny caly czas na www.interfoto.com.pl cena troszke duuuza ja czekam 2 tydzien... Pozdrawiam i zycze milego oczekiwania .

Strona 41 z 66 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów