Szukaj
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
brakuje mi czegos na pierwszym planie, na czym mozna skupic wzrok (np. szerszy kat + jakis ladny kamyk), do tego kadr jakos strasznie na pol, a ten dol taki uciety..
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
co mi sie podoba w tej fotce ? podoba mi sie tytulowy ocean ,ladnie rozmyty z fajnym kolorem ,podoba mi sie rowniez lewa strona kamyki,bryzgi wody -troche przeszkadza mi niebo a wlasciwie jego kolor ,lekko gryzie sie z kolorem oceanu, moze powinienes poeksperymentowac ,ogolnie zdjecie na plus -pozdrawiam
dobry kolor
na niebie coś się pomechaciło![]()
Fajne. Tylko ta piana na pierwszym planie jakoś mi nie pasuje... To coś w stylu mojego morświna vel foki vel leżaka ( a wiemy, że były to zwłoki) na mojej plaży.
To raczej wstawilem sentymentalnienie,ze sie tlumacze
ale pierwszy raz robilem zdjecia w tak fatalnych warunkach - cholernie wialo a w powietrzu unosil sie spray od oceanu - caly cokin byl w kropelkach juz po paru sekundach - widac moje proby ratowania tego na niebie (nieudane do konca
...a ta piana mogla sie toczyc z pyska (niech bedzie morswina zeby nie bylo drastycznie) zanim wyzional ducha
Pozdrawiam
Ps. Moze nasze zdjecia sa z tej samej plazy?
Chciałbym. Powiem jednak, że nasz Bałtyk dobrze sfotografowany, też może budzić emocje w postaci grozy, uspokojenia, usmiechu itd.Czekam na więcej twoich fotek znad oceanu. masz umiejętność przekazania emocji na tego rodzaju zdjęciach. Klimaty nadmorskie zawsze mnie rozwalały. Może dlatego, że jestem tam raz do roku...
A widzisz na mnie tak dzialaja klimaty gorskie moze dlatego,ze jestem tam raz do roku![]()
Podoba mnie sie to zdjecie, ciekawa barwa.
[QUOTE=ArtX;477634] do tego kadr jakos strasznie na pol, [QUOTE]
też popieram kolegę w tym względzie, nie dzieli się raczej kadru na równe połowy. Ale pdstawa do zdjęcia super i światełko miłe dla oka.
Skontaktuj się z nami