Mi kolory tez pasuja. No a o rekach juz nie bede powtarzalBardzo mile i cieple te fotki.
Szukaj
Mi kolory tez pasuja. No a o rekach juz nie bede powtarzalBardzo mile i cieple te fotki.
"najs"!
Łapki fakt, ale aż tak to nie boli. Pozytywny przekaz. Jak jeden kolega wcześniej napisał - tutuł rzeczywiście ma za dużo w sobie dramaturgii. Sprane kolory też fajnie wyszły.
PS.
Ja to dziecie gdzieś już widziałem...
Pozdrawiam
AK
=> całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=
mnie bardzo podobają się jej emocje obecne na tych fotkach -przekadrować troche ,wyjdą połportety ale powinno być lepiej
Na plus:
- złapana chwila
- bardzo udana ekspozycja
- ostrość i kolor
Na minus:
- kadr
Zrobiłbym z tego tryptyk po skadrowaniu. Ogólnie bardzo udane fotki, ale do lekkiej poprawki.
D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw
Mi się podoba zarówno kadrowanie, jak i kolory. W ogóle zdjęcia są ciekawe.
Ręce z reguły są bardzo ważnym elementem portretu. Potrafią zwiększyć wartość, przekazać więcej informacji o sytuacji i człowieku. Być może w tym przypadku też by tak było... Ale to już tylko ocenić Tobie. Nie wiemy jak było. Bez tego zdjęcia i tak przyjemne.
Ja nie mam żadnych "ale". Jest dobrze i tyle
Kadr, kolory, modelka, ostrość. wszystko ok.
Jakby ktoś pytał to ja dałem gwiazdki.
Miło usłyszeć kolejny raz, że się podobają.
Dzięki za "gwiazdki"
pozdrawiam
Misia
Do dzieci trzeba mieć cierpliwość i brawo za to wyczekanie tych różnych chwil i momentów
Skontaktuj się z nami