Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Domyślnie

china man 170 cm

SS 100

___
    SS 200

____
    ss 300

__
    jak wczesniej wklejalem - tamrac jest mniej uformowany niz SS - i ma wieksze zdolnosci adapatacyjne do ksztaltu sprzetu
    nie mniej - przegrywa jesli chodzi o mozliwosci konfiguracji wewnatrz plecaka - na cyberfoto jest fajny watek temu poswiecony jak SAh^raa czy jakkolwiek sie to pisze - pokazuje wlasne przemyslenia na temat poukladania przegrodek wewn torby.
    puszka, krotkie zoomy, stalki, sabina, sol, tequilla, cytryna, slingshot 300

Domyślnie

Witam. Do Slingshota 100 mieści się body z 70-300, 105, 50, 18-135, ładowarka z przewodem, przewód do komputera, jakieś karty, szmatka. Brakuje miejsca na osłony przeciwsłoneczne, lampę, statyw i co tam kto jeszcze chce. Polecam, choć czasami się zastanawiam czy nie lepiej mieć to wszystko luźno spakowane. Z drugiej strony będzie wszystko latać więc też źle. Pozdrawiam Adam

jarel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aadamuss Zobacz posta
    Witam. Do Slingshota 100 mieści się body z 70-300, 105, 50, 18-135, ładowarka z przewodem, przewód do komputera, jakieś karty, szmatka. Brakuje miejsca na osłony przeciwsłoneczne, lampę, statyw i co tam kto jeszcze chce. Polecam, choć czasami się zastanawiam czy nie lepiej mieć to wszystko luźno spakowane. Z drugiej strony będzie wszystko latać więc też źle. Pozdrawiam Adam
    W normalny sposób nie mieści się body z 70-300VR trzeba pokombinować żeby weszło, w 200 wchodzi ale na styk

Domyślnie

u mnie w SS300 mieści sie D200 z założonym gripem i podpiętym N80-200/2.8 z telekonwerterem 2.0 wiec jest pojemny.
    D300, i klamoty do niego
    R.E.Durka

Domyślnie Odp: Lowepro Slingshot 200 AW

Odgrzeje starego kotleta ale moze komus przyda sie moje spostrzezenie na temat uzytkowania SS.
    Otoz zachecony pochlebnymi opiniami oraz funkcjonalnoscia przedmiotowego rozwiazania zakupilem SS 200AW.

Co do funkcjonalnosci - swietna sprawa, szybkie przerzucanie pod ramieniem dziala i dostep do sprzetu jest na prawde szybki.
    Uklad sprzetu i pojemnosc (200AW) w porzadku - da sie to ladnie skonfigurowac.

Wygoda uzytkowania - tu pojawil sie spory (dla mnie) problem.

Pierwszego dnia po zakupie zapakowalem wiekszosc swojego sprzetu (D300 + 105DC + 18-200 + SB800) wsiadlem na rower i pojechalem na objazdowa wycieczke.
    Po 2-3 godzinach jezdzenia i chodzenia zaczelo bolec mnie ramie, bo jak wiadamo SS to rozwiazanie na jedno ramie.
    Po 4-5h miesnie wokol kregoslupa tez daly o sobie znac - zaznaczam ze nie jestem chudzina ulomkiem hehe - zrobilo sie tak niefajnie, ze wrocilem do sklepu gdzie kupowalem SS i wymienilem go na zwykly plecak dwuramienny (Orion Trekker II - na szczescie sklep w porzadku i nie mieli obiekcji co do wymiany)

Podsumowujac - radze przetestowac wygode/niewygode noszenia sprzetu na jednym ramieniu (szczegolnie pod obciazeniem i przez dluzej niz godzine) - dla mnie bylo to nie do przeskoczenia.

Pzdrw

Domyślnie Odp: Lowepro Slingshot 200 AW

SS ma funkcjonalność torby, wobec czego wygoda użytkowania winna IMHO być porównywana z torbą, a nie z klasycznym plecakiem.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów