Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Złoto w oczach

Domyślnie Złoto w oczach

Pozowała Kasia

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:26 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    D750X2 /FM/ dużo gratów

sailor
    Gość

Domyślnie

sliczna modelka zawsze ratuje zwyczajne foty
    1- b. sympatyczny portret
    2- zwykla
    3- bardzo na nie .. zobacz, ze lewa reka modelki wyszla jak proteza i to duzo grubsza od prawej

Domyślnie

Moja modelka ma obie ręce sprawne i zdrowe
    D750X2 /FM/ dużo gratów

sailor
    Gość

Domyślnie

pisze jak to wyglada. jesli cie w jakikolwiek sposob urazilem - sorry
    co mi sie jeszcze nie podoba,ale to juz wizaz/widzimisie modelki - mianowicie wyskubane brwi i czarne kreski zamiast nich. od kilku lat czegos takeigo sie juz nie robi. a jesli chodzi o aktualne trendy to ceni sie naturalnosc - w tym naturalne i duze brwi. cala teszta modelki bardzo ok i ok pokazana

Domyślnie

niesamowicie fotogeniczna dziewczyna. Portret dobry, a nawet bardzo dobry, ale obciąć dłó aż do granicy włosów.
    Dwójka - tak a normalna, trójka - jeszcze normalniejsza, przy czym konwersja do BW taka sobie, było szaro więc trzeba popoprawiać w PS. Ścięcie czubka głowy mi nie pasuje, ręce - za sailor.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

bardzo ladnie na jedyneczce i dwojka tez dobra -wybieram nr 1

Domyślnie

dla mnie bardzo ciekawe fotki... lubię fotki plenerowe. nr 2 jest rewelacja

jeśli można pytanko: jakim obiektywem były robione i czy tylko światło zastane czy może blenda (lub inne doświetlenie)?

pozdrawiam serdecznie

D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha

http://www.photoblog.pl/paul27

Domyślnie

światło zastane + PS

obiektywy 50mm i 80-200 AF-S
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Domyślnie

dopisze tylko , ze mnie tez ogromnie sie modelka podoba, za Jackiem_Z jesli chodzi co mozna byloby zmienic ...czasem sie sam lapie w kadrowaniu aby na "sile" trzymac proporcje....gdy myslimy tylko o necie..zupelnie niepotrzebnie
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

1 i 2 świetne, kolor włosów... 3 już mi się tak nie podoba jak poprzednie 2
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów