Pozowała Kasia
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Pozowała Kasia
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 20:26 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
D750X2 /FM/ dużo gratów
sliczna modelka zawsze ratuje zwyczajne foty
1- b. sympatyczny portret
2- zwykla
3- bardzo na nie .. zobacz, ze lewa reka modelki wyszla jak proteza i to duzo grubsza od prawej
Moja modelka ma obie ręce sprawne i zdrowe
D750X2 /FM/ dużo gratów
pisze jak to wyglada. jesli cie w jakikolwiek sposob urazilem - sorry
co mi sie jeszcze nie podoba,ale to juz wizaz/widzimisie modelki - mianowicie wyskubane brwi i czarne kreski zamiast nich. od kilku lat czegos takeigo sie juz nie robi. a jesli chodzi o aktualne trendy to ceni sie naturalnosc - w tym naturalne i duze brwi. cala teszta modelki bardzo ok i ok pokazana
niesamowicie fotogeniczna dziewczyna. Portret dobry, a nawet bardzo dobry, ale obciąć dłó aż do granicy włosów.
Dwójka - tak a normalna, trójka - jeszcze normalniejsza, przy czym konwersja do BW taka sobie, było szaro więc trzeba popoprawiać w PS. Ścięcie czubka głowy mi nie pasuje, ręce - za sailor.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
jak dla mnie - słoneczne jedynka na prowadzeniu
złoto w oczach przyćmiła złotość włosów i to one grają najzłocistsze, pierwsze skrzypce - to dobrze
PS
chciałbym tę ciepłą i złotą dziewczynę zobaczyć w mroźnej sesji
A mi się wszystkie zdjęcia podobają. Modelka baaaaaardzo ładna. Ma piękny kolor włosów! Chyba spapuguję![]()
Fotki miłe dla oka. Ale kiedyś pewien mądry człowiek dał mi taką radę, żeby w jednej prezentacji nie mieszać zdjęć kolorowych i B&W. Ot taka mała dygresja![]()
zıq˙ʞǝɔǝıʍ//:dʇʇɥ :ɐʍoɯop ɐuoɹʇs ɐɾoɯ
bardzo ladnie na jedyneczce i dwojka tez dobra -wybieram nr 1
Skontaktuj się z nami