Witam,
mam troszkę zakręcone pytanie:
Mam zamiar pomalować swojego D70 (bo tak),
i czy nie wiecie jak wygląda sprawa gwarancji - czy ją utracę?
Pozdrawiam
Szukaj
Witam,
mam troszkę zakręcone pytanie:
Mam zamiar pomalować swojego D70 (bo tak),
i czy nie wiecie jak wygląda sprawa gwarancji - czy ją utracę?
Pozdrawiam
jak na srebrno to taknikt z Nikon Polska by tego nie przezyl
a serio, to jak ci nawali elektronika, to powiedza, ze to z winy rozpuszczalnikow, jak padni na matryce, to rozpuszczalniki z farb uzytych do malowania, jak na migawke to mogly to spowodowac minimalne ilosci farby, ktore sie dostaly miedzy szczeliny, jak matowka, wiadomo - farba, jak.......... itd....
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
madmips,
Zadzwoń i zapytaj najlepiej do nich![]()
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
a jak bym sobie okleił folią?? Ona by się chyba szczeliną nie dostała![]()
Ja swojego okleiłam swojego czasu srebrną taśmą tą taką mocną, ale połowa już zeszła a napisy czarnym markerem zamalowałam![]()
Hmmm, reporterzy często oklejają folią korpusy, żeby się mniej nagrzewały w słońcu - być może w serwisie potraktowaliby cię nawet jako profi i machneli poza kolejką?
Może coś takiego?![]()
Ale klej z folii parowałby do środka korpusu i.... ciąg dalszy już znasza jak bym sobie okleił folią?? Ona by się chyba szczeliną nie dostała Very Happy![]()
Kazimierz Król
Oznaczenia obiektywów
a mi się mój nikon podoba takim jakim jest!
D300 i kilka szkieł. Ciągle się ucze
Madmips: tak sobie mysle jak ci tu pomoc. Moze zrob tak:
Kupujesz dobrze wyschnieta sklejke, jakies listewki do naroznikow, klej wikol i delikatne zawiasiki.
Ze sklejki robisz pudelka w stylu sredniego formatu, i po klopocie - nikt takiego staego drewnianego aparata nie wezmie
Druga zaleta takiego rozwiazania to wspanialy podglad wyniku na monitorku w pelnym sloncu na sniegu.
Trzecia zaleta, jak dobrze pomalujesz lakierem (pamietaj o wtyknieciu puszeczki z cyframi dopiero po wyschnieciu kluje, bo wiesz....) to masz fajna oslone przed warunkami atmosferycznymi
Czwarta zaleta, jak wyskoczysz przed innych fotomaniakow z takim pudelkiem to kazdy pomysli - toz to ARTYSTA musi byc chyba - i droga wolna
Jest na pewno wiecej zalet, wiec mysle ze sie ktos jeszcze tu dopisze i moze jakies usprawnienie pomyslu zapoda![]()
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Skontaktuj się z nami