Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Alejka w parku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Widzę że gwiazdkowanie się rozpoczęło, więc jeszcze specjalna wersja dla wiadomo kogo..
    Wyluzuj człowieku...!

A tak na marginesie - czy nie możnaby tego gwiazdkowego systemu wysłać w kosmos???!!! Niektórzy mają widać z tym spory problem - i mowa o tych, którzy oceniają i o tych, kórzy są przedmiotem oceny...! Poleciałyby sobie te gwiazdki tam gdzie ich miejsce - najlepiej gdyby zabrały ze sobą liczniki postów!

Wiem - Offtopic - ale musiałam!
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    Wyluzuj człowieku...!

A tak na marginesie - czy nie możnaby tego gwiazdkowego systemu wysłać w kosmos???!!! Niektórzy mają widać z tym spory problem - i mowa o tych, którzy oceniają i o tych, kórzy są przedmiotem oceny...! Poleciałyby sobie te gwiazdki tam gdzie ich miejsce - najlepiej gdyby zabrały ze sobą liczniki postów!

Wiem - Offtopic - ale musiałam!
    Kiedyś o tym pisałem - są dwie możliwości:
    1. Albo to zlikwidować całkowicie
    2. Albo wprowadzić obowiązek komentarza przy gwiazdce.
    Jolu, mam tutaj swoich "przyjaciół". To jeszcze sprzed roku - paru ludziom się bardzo nie spodobałem, więc od tego czasu trwają przepychanki. Niedawne "dyskusje" z panami S, jeden z Poznania, drugi ze Świecia, były tego przykładem. Ten pan S z Poznania nawet się kiedyś przyznał że ma mnie na celowniku, z panem ze Świecia też nie było wesoło. Nie myślę aby to oni byli tymi co się przyczepili tutaj do mnie, oni tutaj chyba nie zaglądają. Niemniej zjawisko istnieje.
    Widzisz, niby tylko "gwiazdki" ale to pokazuje że ktoś za plecami szemra. Niby bezpośrednio to nie uderza w człowieka, ale to jednak drażni. W realu jak ktoś za mną szemra to też mnie to irytuje. Niech się pokaże i powie mi w twarz o co mu chodzi.
    Sama kiedyś to też na sobie poczułaś kiedy dałaś naprawdę ładne zdjęcie, dostało one przychylne komentarze, a tu nagle jedna gwiazdka się pojawiła. Jakiś tchórz postanowił się na Tobie po cichu odegrać. Żeby wprost Ci powiedział, to byłoby OK. A tak to jak ta żmija - po cichu i złośliwie...

Domyślnie

tak teraz sobie przypomniałam taki jakiś skryty "odwet" na moim foto. Nawet nie mam najmniejszego pojęcia za co? ani od kogo?
    Zaczepiłam wtedy tego "odwetowca" ale tylko zaczepiłam! Przecież nie oczekiwałam, że się ujawni albo że coś merytorycznie doda....
    Naprawdę to nie zwracam na te gwiazdy uwagi, zero, nic!
    Ale pomysł z likwidacją tego ustrojstwa - to zupełnie serio! Są konkursy, są pojedynki - tam można się wyzyć do woli, jest arena dla oceniających i jest możliwość anonimowego (...?!) wystawienia swojej pracy w szranki
    I to chyba wystarczy. Inaczej coraz to bardziej absurdalne rzeczy się będą pojawiać - typu 5 gwiazdek w wątku "pożegnalnym" bombla - toż to żenada była!

PS - oficjalny wniosek złożyłam w dziale TECH
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Cześć Światło,
    Ja to mam Ciebie też na celowniku bo ilekroć pojawiają się Twoje zdjęcia to od razu klikam w wątek by zobaczyć czym mnie uraczysz. Dzisiaj niestety kliknąłem i pomyślałem sobie, że czas do okulisty bo z ostrością mojego widzenia coś jest nie tak. Sorry ale mnie nie przypadła stylizacja na soft - wolę Ciebie z sharp.

Pozdrawiam
    Remek

Domyślnie

1 sie podoba, ładne kolorki, chociaż bez softu imho lepiej troche.

Domyślnie

Dla mnie jedynka zdecydowanie!A dlaczego?Dla mnie w tym zdjęciu najważniejsze są kolory i ta gra popołudniowego światła na liściach i kępkach trawy(super!) ,a lekko rozmyte tło jest tu akurat!
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

a ja pierw pomyślałem że Światło ładnie maluje farbkami a to tylko zwyczajny ps bardzo mi sie widzi takie zdjecie np w kalendarzu (listopad)
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów