6. rok z MACiem nie wyobrażam sobie przesiadki na PC. gdybym nie miał maca to pewnie pozostałbym bez komputera![]()
Szukaj
6. rok z MACiem nie wyobrażam sobie przesiadki na PC. gdybym nie miał maca to pewnie pozostałbym bez komputera![]()
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
Owszem, ale to jest cena tego, że XP działa na pierdyliardzie konfiguracji, a makówki mają dość znikomą różnorodność hardwarową.
Przeniesienie dysku z XP z płyty na chipsecie Intel xx na płytę Intel chipset xx+1 oraz z jednej grafy Ati na drugą Ati+10 zazwyczaj jest równie bezproblemowe jak na makówce. Przekładasz, włączasz, działa.
C5050Z i jakieś APS-C...
Co za co ? Możesz rozwinąć![]()
Przeczytałem i niestety nie zrozumiałem. Dlatego pozwoliłem sobie poprosić o wyjaśnienie. Ale jeżeli to zbyt duży kłopot, to nie ma o czym mówić.
I bardzo dobrze. Po krótkim użytkowaniu MBA wiem już, że w życiu już nie kupię lapka z normalnym HDD. Miejmy nadzieję, że ten trend się przyjmie, SDD wreszcie się na dobre rozpowszechni i w efekcie potanieje. Z dziką rozkoszą powymieniałbym talerzowce na pamięci stałe w swoim piecu.
Wystarczajaco dlugo (conajmniej pare late), zeby sobir glowy nie zawracac.
http://www.storagesearch.com/ssdmyths-endurance.html
Wymienilem w MBP Seagate Momentus 7200 500GB (ponoc jeden z szybszych) na X-25M 80GB Intela. Jest naprawde szyyyyyyyyyyyybkoooooooo. Jedyny minus to pojemnosc, chociaz dostepy do zdjec z dysku FW800 jest wcale niegorszy jezeli ni taki sam jak z dysku ktory byl w srodku.
Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.
Skontaktuj się z nami