Close

Strona 84 z 234 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694134184 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 831 do 840 z 3702

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

6. rok z MACiem nie wyobrażam sobie przesiadki na PC. gdybym nie miał maca to pewnie pozostałbym bez komputera
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Owszem, ale to jest cena tego, że XP działa na pierdyliardzie konfiguracji, a makówki mają dość znikomą różnorodność hardwarową.
    Przeniesienie dysku z XP z płyty na chipsecie Intel xx na płytę Intel chipset xx+1 oraz z jednej grafy Ati na drugą Ati+10 zazwyczaj jest równie bezproblemowe jak na makówce. Przekładasz, włączasz, działa.
    C5050Z i jakieś APS-C...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MiQ27 Zobacz posta
    Owszem, ale to jest cena tego, że XP działa na pierdyliardzie konfiguracji, a makówki mają dość znikomą różnorodność hardwarową.
    Przeniesienie dysku z XP z płyty na chipsecie Intel xx na płytę Intel chipset xx+1 oraz z jednej grafy Ati na drugą Ati+10 zazwyczaj jest równie bezproblemowe jak na makówce. Przekładasz, włączasz, działa.
    Zgadzam sie, coś za coś.
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Co za co ? Możesz rozwinąć
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel92 Zobacz posta
    Co za co ? Możesz rozwinąć
    Przeczytaj na co odpowiadałem i domyśl sie chłopie.
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Przeczytałem i niestety nie zrozumiałem. Dlatego pozwoliłem sobie poprosić o wyjaśnienie. Ale jeżeli to zbyt duży kłopot, to nie ma o czym mówić.
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

I bardzo dobrze. Po krótkim użytkowaniu MBA wiem już, że w życiu już nie kupię lapka z normalnym HDD. Miejmy nadzieję, że ten trend się przyjmie, SDD wreszcie się na dobre rozpowszechni i w efekcie potanieje. Z dziką rozkoszą powymieniałbym talerzowce na pamięci stałe w swoim piecu.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    (...) Z dziką rozkoszą powymieniałbym talerzowce na pamięci stałe w swoim piecu.
    To, że szybkie, że bezgłośne, że chłodne, to fakt, ale ... jak z trwałością zachwalanych przez Ciebie SDD, dorównują "talerzowcom" w i tej konkurencji?
    Medice, cura te ipsum.

Rozmowny Awatar dzejms
    Miasto
    Nie ma takiego miasta Londyn...jest Lądek...Lądek Zdrój

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    To, że szybkie, że bezgłośne, że chłodne, to fakt, ale ... jak z trwałością zachwalanych przez Ciebie SDD, dorównują "talerzowcom" w i tej konkurencji?
    Wystarczajaco dlugo (conajmniej pare late), zeby sobir glowy nie zawracac.

http://www.storagesearch.com/ssdmyths-endurance.html

Wymienilem w MBP Seagate Momentus 7200 500GB (ponoc jeden z szybszych) na X-25M 80GB Intela. Jest naprawde szyyyyyyyyyyyybkoooooooo. Jedyny minus to pojemnosc, chociaz dostepy do zdjec z dysku FW800 jest wcale niegorszy jezeli ni taki sam jak z dysku ktory byl w srodku.
    Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.

Strona 84 z 234 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694134184 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów