Close

Strona 71 z 371 PierwszyPierwszy ... 2161697071727381121171 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Może nie napisałem wystarczająco jasno. XP działający pod OSX na tyle ciekawie może "wyglądać", że nie wygląda wcale. Nie widać go.

A'propos zachwytów. Nigdy nie zastanowiło Pana dlaczego użytkownicy Win mogą się zachwycić się OSX a odwrotnie mniej albo wcale?
    Już tak na koniec ja po przejściu jak widać na ciemną stronę mocy (z WXP na OSX)
    powrotu już na win dla siebie nie widzę .
    Dużo kasy na maca i oprogramowanie poszło by teraz świat do góry nogami sobie przewracać
    To jak przy zmianie systemów Nikon-Canon , Canon-Nikon .
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

A'propos zachwytów. Nigdy nie zastanowiło Pana dlaczego użytkownicy Win mogą się zachwycić się OSX a odwrotnie mniej albo wcale?
    Nie, bo ja traktuje komputer jako normalne narzedzie do pracy. Komputer to platforma dla systemu, ktory z kolei jest poletkiem do dzialania programow. I generalnie tylko te programy mnie interesuja. Ja w systemie nie pracuje. Zainstaluje raz na kilka lat, skonfiguruje, i pracuje... w Photoshopie, InDesignie, Corelu, DreamWeaverze, etc., a nie w systemie. Rozumiem, ze pewne smaczki moga byc fajne. Nooo... moga zaskoczyc i ucieszyc -- przez 5 minut w ciagu calego dnia pracy. Ale Panie kolego -- za to trzeba zaplacic 300% wiecej. To jest jak jawne smianie sie uzytkownikom prosto w pysk.
    Ostatnio edytowane przez stig ; 02-12-2009 o 01:08
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadas Zobacz posta
    Już tak na koniec ja po przejściu jak widać na ciemną stronę mocy (z WXP na OSX)
    powrotu już na win dla siebie nie widzę . Dużo kasy na maca i oprogramowanie poszło by teraz świat do góry nogami sobie przewracać
    No ba. Glupio byloby sie przyznac chociazby przed samym soba, ze sie tyle kasy wtopilo dla gadzeciarstwa.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Jak sie systemu nie katuje kazdym badziewiem znalezionym w sieci albo na plytkach z czasopism, to on sam sobie smietnika nie zrobi.

Ale my tu Panie o komputerach. I o niezrozumialym dla mnie fenomenie kupowania kolorowego pudelka za 2, 3x wieksza kase. Wyjasnie -- nikomu nie zazdroszcze -- naprawde stac mnie nawet na wersje Pro. Tyle, ze nie moge pojac, dlaczego mam placic o tyle wiecej, zeby pracowac tak samo w takich samych programach.
    Stig różnica jest kolosalna tu nie masz takiego rejestru .
    .... Zobacz swoją stopkę D3 tam jak wołu siedzi ... a D300 to zdjęć już nie robi ?

Domyślnie

Stig różnica jest kolosalna tu nie masz takiego rejestru .
    No ********** kolosalna roznica. A co to jest rejestr?

.... Zobacz swoją stopkę D3 tam jak wołu siedzi ... a D300 to zdjęć już nie robi ?
    Nie wiesz jaka jest diametralna roznica miedzy DX a FX? Jesli nie, to moge Ci rzeczowo wytlumaczyc moja decyzje (czego Ty niestety nie potrafisz).
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

No ba. Glupio byloby sie przyznac chociazby przed samym soba, ze sie tyle kasy wtopilo dla gadzeciarstwa.
    U mnie zadecydowała ilość przestrzeni jaką mam do pracy pracuje na iMacu
    Brak kabelkologii brak wielu rzeczy
    Gadżet może i tak ale spłacił się w 3 do 4 miesięcy dzięki mojej pracy na nim .
    Przyjemność pracy na nim nie pozwala mi myśleć w chwili obecnej jeszcze przez
    długi czas nad powrotem przeszłości .

Domyślnie

U mnie zadecydowała ilość przestrzeni jaką mam do pracy pracuje na iMacu
    Brak kabelkologii brak wielu rzeczy
    Gadżet może i tak ale spłacił się w 3 do 4 miesięcy dzięki mojej pracy na nim .
    Przyjemność pracy na nim nie pozwala mi myśleć w chwili obecnej jeszcze przez
    długi czas nad powrotem przeszłości .
    Nooo... Teraz to wszystko jest jasne.

Czyli jednak sie nie dowiem.
    "Przyjemnosc", "wygoda"... Bla, bla, bla... Zadnych konkretow. Na pececie nie dalo sie pracowac tak jak na Maku. Argumenty po prostu powalajace.

Dobra -- ide spac. Nara chlopaki.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

skonfiguruje, i pracuje... w Photoshopie, InDesignie, Corelu, DreamWeaverze, etc., a nie w systemie.
    To tak jakby Pan powiedział, że jem w domu z talerza, ale dom to tylko platforma dla talerza i nie ma znaczenia.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

To jest proste - OSX ma różne fajne bajery i wodotryski związane z interfacem (międzymordziem) których Windows nie ma.

Domyślnie

No ********** kolosalna roznica. A co to jest rejestr?
    Nie wiesz jaka jest diametralna roznica miedzy DX a FX? Jesli nie, to moge Ci rzeczowo wytlumaczyc moja decyzje (czego Ty niestety nie potrafisz).
    Nie czuję potrzeby posiadania D3 nie widzisz tego raczej nie bo i jak .
    Tak na szybko powiem ci byś wiedział w tajemnicy że jest mi on już kompletnie nie potrzebny .

Co do dalszej konwersacji ...
    Ciężko mi wniknąć w twój umysł i tłumaczyć ci twoje decyzje ciort jeden wie ...
    Dla mnie koniec rozmowy bo zbliżamy się mocno po raz trzeci do prawie pyskówki którą ponownie mod zamykać będzie musiał ... chyba że tak ma być i zamiast kawy w nocy stosować ją sobie trzeba
    DOBRANOC

Strona 71 z 371 PierwszyPierwszy ... 2161697071727381121171 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów