Close

Strona 63 z 371 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573113163 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 3702

Domyślnie

Cytat - nie pamiętam skąd (zdaje się z www.myapple.pl)
    To tak jak z ludźmi co płaczą, że procesor -Y + X GB ramu to cienko, bo za tą samą kasę można mieć lepiej stuningowanego PC-ta. Ciekawe co oni z tym PC-tem robią, liczą charytatywnie permutacje do szczepionek na raka?

Fakt.
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agape Zobacz posta
    Cytat - nie pamiętam skąd (zdaje się z www.myapple.pl)
    myapple.pl akurat nie jestem dobrym miejscem do wspominania w tym watku. Jesli zwolennicy PC wejda na to forum, to nagle okaze sie, ze runely w gruzach wszelkie bajania o bezawaryjnosci, solidnej budowie, i genialnym systemie Maca.
    Subskrybuje RSSa z tego forum (akurat interesowal mnie iPhone, ale zaczely przychodzic z calego). Na 100 tematow dziennie, polowa tyczyla sie komputerow. Problemy z softem, wywalajacy sie system, pekajace obudowy, bledy w aktualizacjach systemowych, itd...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    myapple.pl akurat nie jestem dobrym miejscem do wspominania w tym watku. Jesli zwolennicy PC wejda na to forum, to nagle okaze sie, ze runely w gruzach wszelkie bajania o bezawaryjnosci, solidnej budowie, i genialnym systemie Maca.
    Subskrybuje RSSa z tego forum (akurat interesowal mnie iPhone, ale zaczely przychodzic z calego). Na 100 tematow dziennie, polowa tyczyla sie komputerow. Problemy z softem, wywalajacy sie system, pekajace obudowy, bledy w aktualizacjach systemowych, itd...
    tia...
    Nikon + duperele aaa... - no i Holga...
    Blog AgaPe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Bardzo podobne forum do tego...
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

bombel
    Gość

Domyślnie

Bolesna prawda jest taka, że jeśli ktoś baja o wyższości jednego systemu nad drugim, znaczy że po prostu nie zna tego drugiego.

Miałem nieprzyjemność pracowania na wielu macach i wielu windowsach i po obu mam złe (równie złe bądź równie średnie) wspomnienia. A jeśli już coś było warte mojego szacunku - jak w sumie bezproblemowość win98se czy uczenie się macosa 9 - to zostawało to w nowszych wersjach obu systemów skrzętnie i drobiazgowo niszczone.

Jeśli już coś ma przemawiać na korzyść któregoś systemu, to chyba tylko ilość fasonów i kolorów obudów PC-towych. Innych argumentów na korzyść jednego bądź drugiego nie znajduję...

Domyślnie

"Windows zdobyl swiat, uzywa go pewnie 99% ludzi"

Tym razem, to upiekszyles...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sevenoo Zobacz posta
    to ze ferrari ma 0,001% aut w Polsce to znaczy ze jest gorsze od seicento co ma 15% ...
    swietne wnioski wyciagasz
    Ale tu mamy dwa ferrari, jedno drozsze.

i zrobisz na nim to samo co na duzo mniejszym ladniejszym macu.
    Wiecej, zdecydowanie wiecej. PS. Mnie sie mac nie podoba - jakis infantylny taki wyglad maja.

Jak ci ktos powie ze posiadanie Nikona to snobowanie to tez sie zgodzisz??
    No pewno, ze tak. Dla pospolstwa sa Canony.
    Nikon F-501, Canon 30D

Domyślnie

jestem pewny ze Adobe rozwiaze ten problem ,
    no. w cs 5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peter Zobacz posta
    Egzemplarz muzealny a działa i to na Win95.
    a dlaczego ma nie działac? jesli ktos uzywa kompa do prostych gier, internetu, pisania czegos w wordzie, po co więcej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matka997 Zobacz posta
    a dlaczego ma nie działac? jesli ktos uzywa kompa do prostych gier, internetu, pisania czegos w wordzie, po co więcej?
    Jeśli ktoś wciąż używa Win 95 do internetu, to z dużą dozą prawdopodobieństwa można założyć, że "internet" używa jego komputera do wysyłania spamu, ataków DDoS etc.

Strona 63 z 371 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573113163 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów