Close

Strona 346 z 371 PierwszyPierwszy ... 246296336344345346347348356 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 451 do 3 460 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomwidlak Zobacz posta
    Problemy z Adobe to nie zadna nowosc i sa dosc duze:
    Czytał Pan to w ogóle? "Duże" problemy to na przykład:
    - "In Mac OS 10.7, the Library folder is hidden."
    - "Java is no longer preinstalled"
    - "Move content in direction of finger movement when scrolling or navigating"
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Wspomniana sprawa jest zwykłym czepialstwem. Próbą naśmiewania się z poważnej funkcji systemu, tylko dlatego że ktoś nie ma pojęcia do czego ona jest.
    Czyżby nie właśnie do resetowania systemu?

Potrafi, potrafi.
    To po co ta "nowa funkcja" do resetowania?

Nie mogę nic na ten temat powiedzieć, bo nie widziałem nigdy problemów z CS4.
    Można przeczytać w dzisiejszym wątku na pl.comp.dtp. Tytuł dość oczywisty: OSX Lion.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Czyżby nie właśnie do resetowania systemu?
    Raczył Pan zapoznać się z kontekstem? Mam się też zacząć nabijać z zarządzalnych listew zasilających, które umożliwiają restart serwera?

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Można przeczytać w dzisiejszym wątku na pl.comp.dtp. Tytuł dość oczywisty: OSX Lion.
    Lion to nowy system ze sporą listą zmian. Nic dziwnego że coś się może dziać z niedostosowanym softem. Sam również byłem zmuszony do wymiany sporej ilości oprogramowania, łącznie z płatnymi aktualizacjami, bo się zachciało Liona. Nie zaglądałem dziś jeszcze na usenet, więc nie znam konkretów, ale wieczorem może będę miał chwilę.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 15-11-2011 o 14:53
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

A ja jeżdżę po ludziach, ustawiam im monitory i widzę jakie cyrki dzieją się w konfiguracjach wielomonitorowych. Jakoś to działa przy komputerze stacjonarnym, ale przy laptopie, gdzie się odłącza, podłącza, zdecydowanie nie jest to bezobsługowe i przewaga makówek jest w tej kwestii miażdżąca.
    Pracuję na laptopie z racji wykonywanego zawodu, tygodniowo jestem u 2-4 klientów i w większości przypadków podpinam się do ich sprzętu (monitory, projektory, telewizory). Tyle mieszania na pewno, żaden użytkownik domowy nie robi.

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Czytał Pan to w ogóle?
    W porownaniu z "OSX dziala idealnie i nie ma zadnych problemow" to sa wrecz OGROMNE. Jak bym czytal o problemach zwiazanych z Windowsem

Domyślnie

I dobrze, jak będzie popularne w połowie tak jak Windows to na pewno hackerzy trochę odsapną od atakowania Windowsów i będzie większy spokój. Dla użytkowników OS X to nie jest dobra wiadomość.

Poza tym 1 linijka pod artykułem (zachodnia Europa)
    Od kilkunastu miesięcy sprzedaż komputerów Apple znacząco rośnie, głównie w Chinach.
    Ostatnio edytowane przez Sendilkelm ; 15-11-2011 o 15:25

Domyślnie

Według raportu przedstawionego przez portal DigiTimes, Apple zamierza zaprezentować nowe modele laptopów - ultracienkie notebooki z ekranami o przekątnych 15 i 17 cali, grubości i designie Macbooków Air i całkiem przyzwoitej wydajności.

Według portalu DigiTimes, dostawcy Apple zaczęli przygotowywać części potrzebne do produkcji 15-sto calowego, ultracienkiego laptopa. Nie jest jasne czy podzespoły te stworzą komputer należący do serii Air czy może odchudzonego MacBooka Pro. Niewykluczone, że model ten zostanie wyposażony w dysk SSD, spory wpływ na odejście producentów od typowych dysków twardych ma znaczący wzrost ceny tych podzespołów po powodziach w Tajlandii. Nowy model MacBooka zostanie prawdopodobnie wyposażony w cztero-rdzeniowy procesor Intela z serii Ivy Bridge, który został wykonany w technologii 22nm.

Przewidywana data premiery wyżej opisywanego notebooka to marzec przyszłego roku. W tym samym miesiącu kończy się także cykl modelowy aktualnej generacji Macbooków Pro, które mają otrzymać zupełnie nowy design - możliwe, że opisany wyżej ultrabook to właśnie odchudzony laptop z serii Pro.

Źródło: DigiTimes.com
    http://myapple.pl/content/2351-digit...ltrabooka.html

Domyślnie

A ja jeżdżę po ludziach, ustawiam im monitory i widzę jakie cyrki dzieją się w konfiguracjach wielomonitorowych. Jakoś to działa przy komputerze stacjonarnym, ale przy laptopie, gdzie się odłącza, podłącza, zdecydowanie nie jest to bezobsługowe i przewaga makówek jest w tej kwestii miażdżąca.
    Jeżeli jeździ Pan "po ludziach" uprawiając działalność charytatywną, to rozumiem dlaczego Pan z takim samozaparciem promuje sprzęt Apple. Jeżeli nie, to raczej to nędzne Windows nie powinno się poprawiać jak długo tylko może

To miał być żart, ale i nie tylko...
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Strona 346 z 371 PierwszyPierwszy ... 246296336344345346347348356 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów