Nie, dziękuję, nigdy nie chciałem laptopa (choć takowe użytkowałem). Szukałem rozwiązania typu tablet od wielu lat, a w zeszłym roku moje oczekiwania spełnił iPad. Dodatkowo "bezgłośność" laptopów i ich inne wady typu temperatura (czy dokładniej systemy chłodzenia) - mnie odrzucają.
PS. Apple wyszedł naprzeciw kilku moim oczekiwaniom jako pierwsza z firm. Gdy na rynku królowały walkmany CD, ja chciałem mieć coś z małym twardym dyskiem. iPod był pierwszym sensownym rozwiązaniem pod względem stosunku rozmiarów do masy, wygody, pojemności i jakości dźwięku. iPad ponownie był pierwszym tabletem, którego już wcześniej wypatrywałem na rynku. MiniMac jest kolejnym takim przykładem. Ma dokładnie taką wydajność jaka jest mi aktualnie potrzebna - w małej obudowie. Bez problemu się go przenosi w razie potrzeby i świetnie współpracuje z tabletem, tworząc idealne kombo. Nie najtańsze, ale bardzo wygodne.
Gdybym jeszcze nie lubił grać w gry RPG i strategiczne... wówczas wcale nie potrzebowałbym PC.Niestety konsola jest tu średnim rozwiązaniem, gdyż różnorodności tego typu gier próżno tam szukać, ale może i to się zmieni z czasem. Wówczas wielki "piec" odszedłby na dobre z mojego domu. A pozostałe elementy zastąpiło tych kilka bardzo specjalizowanych - i doskonałych w tym co robią - urządzeń.
Szukaj

Skontaktuj się z nami