Podaj komponenty, chętnie poczytam.Dawno nic nie składałem, to się doszkolę co się zmieniło.
Obraz dysku to duperela. Piszesz jakbyś był sprzedawcą w sklepiku i gadał z "blondynką". Ja nie potrzebuję kolejnego minikompa, który będzie dwadzieścia razy większy i będzie kosztował tyle samo, ile dałem za mojego. Ja jestem zadowolony z tego mini maka. Czy to tak trudno zrozumieć? Aha, byłbym zapomniał, oczywiście testowo postawiłem na nim Win7, ale już mi coś w nim się skopało chyba. Jutro może sprawdzę, czy da się odpalić ta testowa wersja nadal. Nawet jakoś działał kiedyś.
Tak w ogóle to nie chodzi o postawienie systemu czy zrobienie obrazu. To jest detal. Problemem jest właśnie utrzymanie systemu, który już długo sobie żyje swoim życiem. I coś się zaczyna w nim kiełbasić. Teraz załóżmy, że wychwalacie Win7. A za dwa-trzy lata będzie to kolejny system. I znów mam stawiać od nowa? Ja już pomału tracę chyba zaufanie do windows. Przez dwadzieścia lat przysparzał problemów mnie i moim znajomym. Poczekam jeszcze trochę zanim się zdecyduję, że warto wydać pieniądze właśnie na ten system kolejny raz. Może jednak w konsolę jakąś do grania zainwestuję... Nie byłoby problemu, gdyby sam system był tani. Jednak zmiana co kilka lat tylko dlatego, że kolejny raz obiecują, że będzie lepiej? Zamiast stawiać nowy system mogę od nowa postawić czysty XP. Już go znam, wiem co mnie czeka. Do grania czy pracy w czymkolwiek poza LR nawet tego nie muszę robić - aktualny działa.
Szukaj

Skontaktuj się z nami