Close

Strona 149 z 371 PierwszyPierwszy ... 4999139147148149150151159199249 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 481 do 1 490 z 3702

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    kamikaze - głównemu księgowemu nie rzekł o wydaniu paru plnów
    Główny księgowy załapał teraz drugi etat jako menago zespołu księgowych, ma teraz sporo roboty, może taka mała fakturka się jakoś prześlizgnie...

Cytat Zamieszczone przez QuadMan Zobacz posta
    Moja się właśnie dowiedziała , ale powiedziałem, że to Twoja wina, Czornyj. Nie wiem, czy przypadkiem nie będę nocował w kotłowni z tym "maleństwem"
    A tak swoją drogą, jestem pod wrażeniem wydajności tego cuda. Dużo bardziej wypasiony laptok z W7 to przy nim żółw. I pomyśleć, ze to mój pierwszy Mac...
    Pozdrowienia dla żony Właśnie też odniosłem wrażenie, że jest niepokojąco szybki - sądzę, że to co traci na ślamazarnie taktowanym Corkim zdaje się nadrabiać dość szybką pamięcią i dyskiem SSD...

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    Takim malym to nawet sie nie przykryjesz, ale pod glowe jak znalazl
    Nawet pod głowę nie bardzo jest co włożyć. Jako termofor się nie sprawdza, bo praktycznie wogóle się nie nagrzewa. Może jedynie dość długo dotrzymać towarzystwa

Domyślnie

W sieci znajdziesz program ( jego nazwy nie pamietam, jest jednak darmowy), który pozwala na zmapowanie klawiszy tak by polskie znaki były z lewym a nie z prawym altem. Ja nigdy nie mogłem przyzwyczaić się do prawego alta i ten program mi pomógł w przesiadce. Mam nadzieje, ze i Tobie pomoże
    Ostatnio edytowane przez Marcin Jakubowski ; 29-10-2010 o 10:05

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Jak na razie jedyną poważną wadą nowego nabytku jest to, że jak żona się o nim dowie, to mnie zap...li - i jakże nieocenione są w tym kontekście niezrównanie małe gabaryty tego komputerka!
    Oj tam oj tam, skoro jakimś cudem przeżyłeś w jednym kawałku (do dziś zachodzę w głowę jak ) zakup nieco większego Epsona, to i z takim kieszonkowym gadżecikiem jakoś Ci się uda. Wciąż się tylko zastanawiam, czy to zasługa niezwykle giętkiego języka, czy niezwykle giętkiej szczęki...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    Oj tam oj tam, skoro jakimś cudem przeżyłeś w jednym kawałku (do dziś zachodzę w głowę jak ) zakup nieco większego Epsona, to i z takim kieszonkowym gadżecikiem jakoś Ci się uda. Wciąż się tylko zastanawiam, czy to zasługa niezwykle giętkiego języka, czy niezwykle giętkiej szczęki...
    Najpierw powiedziałem, że wstawię sobie to cudo do piwnicy, potem chyłkiem wniosłem do domu i zapomniałem wynieść, a ponieważ trochę zawadza stwierdziłem, że wartoby zmienić mieszkanie na większe. Żożo ma tylko trzy słabości - nieruchomości, nieruchomości oraz nieruchomości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    (...) wartoby zmienić mieszkanie na większe.
    Jaki sprzęt, taki futerał.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Faje hobby, choć nie wiem czy to bardziej sztampowe dla tego gatunku, jakim są diamenty, nie wyszło by taniej

Domyślnie

Faje hobby, choć nie wiem czy to bardziej sztampowe dla tego gatunku, jakim są diamenty, nie wyszło by taniej
    Zależy jaka nieruchomość i jakie diamenty. Taka tarcza do kątówki na przykład, wychodzi całkiem ekonomicznie w stosunku do nieruchomości.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Nie jest tragicznie - stare wystawiłem w wygórowanej cenie i nie ma chętnych, co odwleka sprawę ad calendas graecas

Domyślnie

Stary, Ty się módl żeby ona nigdy na ten forum nie trafiła, bo wtedy wizytę na ojomie masz jak w banku. A jak w końcu znajdzie MBA, to się szykuj na wyskrobanie zaskórniaków na drugiego, bo po dobroci już nie odda. I nie pytaj skąd wiem...

Domyślnie

Już znalazła.

Nawet nie było tragedii - ostatnio za dużo pracuje, zaniedbała chodzenie na fitnesik i nie ma se już takiej olimpijskiej formy...

Z jabcokiem nie ma najmniejszego ryzyka - to jest główna księgowa w spółce z o.o. i menago zespołu księgowych w sieci biur rachunkowych, z ministerialną licencją na księgowanie - komputer bez klawiatury numerycznej budzi w niej wyłącznie głęboką pogardę i politowanie.

A lektura tego forum zapewne uśpiłaby ją równie szybko, jak mnie lektura forum o rachunkowości
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 29-10-2010 o 18:53

Strona 149 z 371 PierwszyPierwszy ... 4999139147148149150151159199249 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów