Witam,
Pierwsze podejście do portretu. Proszę o komentarze
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam
Szukaj
Witam,
Pierwsze podejście do portretu. Proszę o komentarze
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 19:41 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
"Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj"
ładne zgrabne sympatyczne. A co czytała?
Ja jako Alfa i Omega mam trzy konkrety ogólnie: bardzo mi się podoba kadr (chociaż nie mam pojęcia czy żona leży czy siedzi), nie podobaja mi się zaczernienia w kilku miejscach (ale może to wina monitora w moim laptopie), fajne oczka. Ogólnie Bardzo fajne![]()
Nikon D3, SU-800 ,N14-24 f2.8, N24-70 f2.8, N70-200 f2.8 VR , N105 f2.8 VR Micro , N50 f1.4 , SB-800 , SB-900, N85 f1.4, 2 x Hedler C12, 2 x FL556 , kupa gratów i zero czasuwww.apclima.pl
Ze wszystkim, co napisał apclima, zgadzam się. Dodam tylko, że przydałoby się bardziej równomierne oświetlenie (nie tylko twarzy, ale w okolicach książki, gdzie jest trochę ciemno). Ogólnie - bardzo udana próba !
fajny kadr, ocieplił bym tylko troszkę...
bardzo odpowiada mi światło - doświetlałeś czymś czy łapane tylko zastane? I faktycznie troszkę bym to foto ocieplił - ale oglądam to na laptopie, więc być może nie potrzeba ocieplać (wiadomo matryca LCD laptopa może kłamać)
to ja z innej beczki...
dał bym albo nieco większą GO, żeby oba oczka się załapały albo przesunął ostrość na pierwsze oczko!
nie mniej jednak podzielam zachwyt do zdjęcia - bardzo mi sie podoba!![]()
D80|18-70|50/1.8
Pozdrawiam, Dr. Evil.
Bardzo mi sie podoba, na pewno dla Ciebie jest wyjatkowe. Gratuluje zony![]()
Bardzo przyjemne. Tylko czy ta ramka musi byc?
wszystko ok jest, tylko ta ramke bym kategorycznie wyrzuciła;]
Put some fun between your legs
-ride a horse
Skontaktuj się z nami