Nie dawaj sobie spokoju tylko wysłuchaj uwag. Są naprawde wartościowe, dzięki nim napewno przy następnych będziesz robił mnie błędów. Przeżyłem to na własnej skórze i powiem Ci że jestem teraz wszystkim bardzo wdzięczny.![]()
Szukaj
Nie dawaj sobie spokoju tylko wysłuchaj uwag. Są naprawde wartościowe, dzięki nim napewno przy następnych będziesz robił mnie błędów. Przeżyłem to na własnej skórze i powiem Ci że jestem teraz wszystkim bardzo wdzięczny.![]()
Nikon D3, SU-800 ,N14-24 f2.8, N24-70 f2.8, N70-200 f2.8 VR , N105 f2.8 VR Micro , N50 f1.4 , SB-800 , SB-900, N85 f1.4, 2 x Hedler C12, 2 x FL556 , kupa gratów i zero czasuwww.apclima.pl
Każda uwaga dla mnie jest na wagę złota dlatego że jestem amatorem w temacie focenia lustrzanką.
Za wszystkie krytyczne opinie serdeczne dzięki!!!
Na co sprzętu kupa jak fotograf dupa...
Hmm... nie jestem 'miszczem', więc wybacz obróbkę...
Tak na szybko, to tylko tyle mogłem zrobić z Twoją żoną... tylko nie mów nic mojej
Generalnie nie jest to zrobione dobrze, chciałem tylko wskazać kierunek poszukiwań![]()
No całkiem,całkiem.Ty wiesz że lepiej?
Minimalnie lepiej, ale znowu zieleni trochę weszłoNo cóż, wiesz, chciałem jednak Twoją żonę zostawić na wieczór, do kompleksowej obróbki, Tobie
![]()
Masz rację,najlepszą obróbkę zrobię ja a nie PS![]()
Pebi zrobiłeś z żony autora figurę woskową
Co do orgyginału: jak wspomniał kolega pebees coś sklejone usta. Jeśli już tak tniesz to mniej po bokach. Ale kwestia kadrów jest sprzeczna i każdy robi jak woliMyślę, że żona lepiej by wyszła w kolorze.
To tyle mojego. Moim zdaniem bardzo się nie przejmuj.
A Wy znowu o sexie![]()
Nikon D3, SU-800 ,N14-24 f2.8, N24-70 f2.8, N70-200 f2.8 VR , N105 f2.8 VR Micro , N50 f1.4 , SB-800 , SB-900, N85 f1.4, 2 x Hedler C12, 2 x FL556 , kupa gratów i zero czasuwww.apclima.pl
legionize wolę figurę woskową, niż spoconą i czerwoną od sam nie wiem czego twarzI też się nie znam
![]()
koofel, żonę na spacerek i nowe zdjęcie![]()
Skontaktuj się z nami