Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie AUTOPORTRET [ruda# i kobył]

takie nasze małe wariactwo :). może dodam, że spust naciskał Piotrek, ja zajęłam się postprodukcją :).
    oczywiście kadry zostały dokładnie przemyślane i dopracowane, ostrość także bez zarzutu, więc wszelka krytyka wydaje się niepotrzebna :).

pozdrawiamy

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 17:00 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Oszczędny w słowach Awatar monster666
    Miasto
    Łowicz/Łódź

Domyślnie

Dobre, z humorem

Domyślnie

Bardzo ciekawie, Najbardziej podobają mi się zdjęcia z środkowego rzędu a w szczególności to po prawej stronie, ma coś w sobie

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruda# Zobacz posta
    oczywiście kadry zostały dokładnie przemyślane i dopracowane, ostrość także bez zarzutu, więc wszelka krytyka wydaje się niepotrzebna .
    Absolutnie niepotrzebna. Wręcz zbędna i niewskazana!
    Z przyjemnością patrzałem się na zdjęcia. Poprawiły mi humor, co w poniedziałki jest niezwykle ważne!

Domyślnie

Ale rzeźnia w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Super
    Nikon D3, SU-800 ,N14-24 f2.8, N24-70 f2.8, N70-200 f2.8 VR , N105 f2.8 VR Micro , N50 f1.4 , SB-800 , SB-900, N85 f1.4, 2 x Hedler C12, 2 x FL556 , kupa gratów i zero czasu www.apclima.pl

Domyślnie

nie wstyd wam tak się cieszyć w poniedziałek?
    puszka plus słoiki

Domyślnie

No, no nieładnie się tak lansować zdjęciami mojego pomysłu i wykonania Hehehe
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    No, no nieładnie się tak lansować zdjęciami mojego pomysłu i wykonania :mrgreen: Hehehe :-D
    twojego pomysłu ?! ty byś je zaraz po zgraniu z dysku wywalił ! ! ! tylko ja potrafiłam docenić ich prawdziwą wartość :).
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

Wariaci
    Nikon D

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Fajne, wesole. Podobaja sie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów