Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Sonia

Domyślnie Sonia

Witam
    Zdjęcie pochodzi z wczorajszej sesji (moja pierwsza wizyta w studio). Był straszny młyn bo fotografów było kilku i nie dało się zrobić wszystko na spokojnie. W każdym bądź razie jestem bardzo zadowolony z efektów (oczywiście jak na pierwszy raz). Publikuje zdjęcie żebyście mogli sprowadzić mnie troche na ziemie Jak obrobie więcej to może jeszcze cosik dorzuce.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Pozdrawiam
    Piotrek
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 19:32 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

pebees
    Gość

Domyślnie

No kurcze... no jak na pierwszy raz, to jakośtam może być Osobiście nie podobają mi się chyba nieco przeostrzone rzęsy/oczy i ucięte ręce. Dziura w bluzeczce i wszystko widać Za mało drabiny

Domyślnie

Nie chce się jakoś specjalnie bronić bo uważam, że fotografia sama się powinna obrnić, ale tak jak napisałem było nas sporo i miałem 15min na sfotografowanie modelki....

Co do rąk - mam tego pełną świadomość (szczególnie lewa ręka modelki w okolicach zgiecia w łokciu wygląda niezaciekawie). Powtarzałem to ujęcie jednak modelce nie udało się już powtórzyć tego wyrazu twarzy, a czas naglił....

Przeostrzone rzęsy/oczy - dzięki za uwage, przy następnych zdjęciach postaram się delikatniej.

A co do drabiny to na innych zdjęciach jest jej więcej

Dziękuje za komentarz i pozdrawiam

Domyślnie

dla mnie calkiem niezla (bez specjalnego czepialstwa ,moze nie az do tego dzialu ) ale....

Domyślnie

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Mimo, że temat umarł równie szybko jak szybko się narodził dorzucam kolejne 3 zdjęcia Soni.

2.

3.

4.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 19:32 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

pebees
    Gość

Domyślnie

Z 'dorzuconych' to 4 mi najbardziej się podoba.

Domyślnie

niezle zaswiecone
    na 3 najciekawszy wzrok modelki, ale chyba za duzo lewej strony
    jak na pierwszy raz, to powiedzialbym ze jest super
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Za mało drabiny
    To dział moda/glamour, nie budowalny
    I jeśli o mnie chodzi to ogromne gratulacje dla autora. Jak na pierwszy raz w studio i w ciężkich warunkach to jest świetnie. Też bym chciała od czegoś takiego zacząć
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

4 bardzo fajna...
    ale choć lubię szum na zdjęciach to tutaj zupełnie mi nie pasuje...
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

nie ma to jak sesja na spontana, trzeba było rekwizyt (drabina) to się zabrało chłopom z budowy - brudna, ochlapana cementem itp W każdym razie jest natrualizm
    To dzięki mózgowi myślimy, że myślimy...

Grupa Podkarpacka - zapraszam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów