Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Patrycja

Domyślnie Patrycja

Witam!

Przy takich fotkach ludzi jakie tu oglądam, wystawiam to zdjęcie z dużym oporem, bo temat łatwy nie jest. Pracuję nad konkretną obróbką, mam parę pomysłów i z czasem pokażę je tutaj. Teraz pod ocenę idzie taka fotka.

Mam nadzieję, że linczu nie będzie i mimo wszystko proszę o porady jak i krytyki.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 19:40 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

mi sie podoba! fajna tonacja!
    D80|18-70|50/1.8
    Pozdrawiam, Dr. Evil.

Domyślnie

Co zrobiłeś z kolorami? Wygląda to buro i troszkę nijako a dodatkowo mogłeś wyrównać ten golf. Cera za ciemna a usta za jasne i jakieś placki na twarzy się pokazują. Jeszcze popracuj nad nią

Domyślnie

moje kolorki widzę fajna fotka, ale faktycznie zrób coś z plackami na policzkach
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

Wygląda jak skan z negatywu ORWO , a przynajmniej tak to zapamiętałem Tonacja może być, ale drażnią mnie puste dziury w uchu po kolczykach i ten nieszczęsny golfik. Pozatym jak najbardziej na +++
    Nikon D3, SU-800 ,N14-24 f2.8, N24-70 f2.8, N70-200 f2.8 VR , N105 f2.8 VR Micro , N50 f1.4 , SB-800 , SB-900, N85 f1.4, 2 x Hedler C12, 2 x FL556 , kupa gratów i zero czasu www.apclima.pl

Domyślnie

No w koncu poczatek w portrecie Troszeczke bym zwiekszyl GO, zeby i usta sie w niej znalazly - troszke uciekly. Monaby bylo moim zdaniem tez delikatnie podniesc na nich kontrast, zeby bardziej je wyeksponowac. Dziurki po kolczykach... albo kolczyli w ucho, albo stepelek bo faktycznie troszke przeszkadzaja.

Poza tymi uchybieniami Piotrek, wedlug mnie jest dobry start

Domyślnie

Dziękuję za opinie Faktycznie jest parę niedociągnięć które obiecuję skorygować w przyszłości Trza się uczyć na swoich i cudzych błędach. Ech...
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Patrycja zdecydowanie kobietą atrakcyjną jest. Ja poproszę w kolorze i bez golfu. A i niech na mnie patrzy.

Domyślnie

moglbys troszke zwiekszyc kontrast, pozostajac przy tych tonacjach. tak jak poprzednicy - usta wybarwione, na skorze cos sie niedobrego dzieje.
    Nikon D

Domyślnie

Zdjęcie podmienione

Po paru cennych uwagach postanowiłem wrzucić to do takiej wersji (jak wyżej). Tonację chciałem zachować jednak parę rzeczy się "poprawiło"
    Pozdrawiam Piotrek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów