mam nikona D70S
chcialbym zmienic na innego ,co kupic co proponujecie?
czy D 200 ktory juz moim zdaniem jest dobrym aparatem czy oplaca sie dolozyc i kupic d2X
jak roznica jakosci ma sie do cenny?
Szukaj
mam nikona D70S
chcialbym zmienic na innego ,co kupic co proponujecie?
czy D 200 ktory juz moim zdaniem jest dobrym aparatem czy oplaca sie dolozyc i kupic d2X
jak roznica jakosci ma sie do cenny?
Ostatnio edytowane przez jordash ; 05-11-2007 o 14:50
moj d70s tez wystarczy do robienia profesjonalnych bardzo dobrej jakosci zdiec...
ps:zdjec
ps2:glupie pytanie, glupia odpowiedz
ja odpowiem równieżpytanie 1 nie wystarczy żaden z nich a jeśli chodzi o drugą część to naprzykład różnią się instrukcją obsługi wagą i takimi tam drobnostkami o których wspomina każda przyzwoita specyfikacja - do profesjonalnych zdjęć takich mega super bo chyba o takie ci chodzi poszukaj H3D 39... na początek powinno ci wystarczyć
ilość zdjęć PROFESJONALNYCH "produkowanych" przez aparat:
1/. Dx - każde (no prawie - jakieś 99%)
2/. Dxxx - jakaś połowa (ok 50%)
3/. Dxx - prawie żadne (jakieś 1%)
więc kalkulacja jest prosta...![]()
same klamoty...
Pro wymaga poświeceń tylko Hasski![]()
Ooo zuto masz stare daneNikon wypuścił nowy apgrejd softu do serii Dxx - PF 2.0 (profeszjonal fotografer wersja 2.0). Podobno procent profesjonalnych zdjęć podszkoczył do liczby 32
![]()
No - przestańcie się już znęcać
A Ty jordash może przemyśl jeszcze raz pytania i spróbuj ponownie.
oczywiscie pomijajac sredni format, kazda lustrzanká nikona da sie zrobic zdjécie pro, ale najwazniejszy jest fotografujacy, warsztat, pozniejsza obrobka
wogole co oznacza pojécie profesjonalnego zdjécia ?
Jak dla mnie profesjionalizm sprzetu to szybkosc, jest mi to bardzo potrzebne dlatego D200 a nie np D50 i zrobie moze wtedy takie zdjecie jakie bym nie zrobil D50 zreszta to byl glowny powod przesiadki.
Wiec autor powinien napisac rozwinac troszke opis czego wymaga.
Skontaktuj się z nami