Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Biała Dama.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    1ka najmniej .. mam wrazenie ze to wklejka ..(choc znajac ciebie wcale bym sie nie zdziwil gdyby wszystkie 3 byly ze studio )
    Pod zdjęciami jest link do bekstejdż

A tak na marginesie.. zawsze zastanawiam się nad ocenami "gwiazdkowymi": osoby dające niskie oceny nie mają na tyle odwagi, żeby wprost napisać co się nie podoba. Dają niską ocenę i uciekają gdzie pieprz rośnie.. Odwagi! Nie pogryzę

Domyślnie

Zdjęcia klasa. Ale u mnie wielki + za coś innego. Mianowicie za za backstage. Jakoś zawsze lubię oglądać jak to robią zawodowcy od kuchni

sailor
    Gość

Domyślnie

aaa dopiero teraz zauwazylem bekstejdza .. baaardzo fajny
    gratulacje dla Ala za:
    http://www.pbase.com/orlowski/image/88358418

ps. olej gwiazdki ...ja je zauwazylem ze w ogole sa po jakis 4 miesiacach i jakos nie zwracam uwagi

Domyślnie

No no no... pieknie Jak zwykle swietna seria

Jestem w szoku po tym jak zobaczylem jakiego szkla uzyles... to tak z premedytacja chciales powalic troche sciany/filary/itp?

Pierwsza sesja w plenerze? Okad pamietam to tylko studio trzaskales I jak sie podobalo?
    regulamin

Domyślnie

rewelacyjna sesja jak dla mnie - juz kiedys ogladalam na stronie moje uznanie!

Domyślnie

Kiedy pierwszy raz tam wszedłem od razu zrozumiałem, że potrzebne jest szerokie szkło. Te hale są ogromne, zwłaszcza sala z trzema oknami śniła mi się po nocach. Naprawdę rewelacyjne miejsce, wspaniała hala bez dachu, tutaj widać ją w centrum zdjęcia.
    A wszystko jakieś 30 metrów od studia Al-a
    Sesja odbyła się dopiero za trzecim razem, czailiśmy się do niej przez całe wakacje (w Puławach nie bywam zbyt często). Pierwszym razem nie było pogody, drugim nastąpiły problemy z współpracownikami, za trzecim byłem już zdesperowany. Razem z wizażystką Martą Kleszcz pojechaliśmy na jeden dzień do Puław, modeka Paulina przyjechała z Lublina, i mimo chłodu udał się złapać trochę słońca w przerwach między deszczem.
    A z szerszym kątem zaprzyjaźniłem się mocniej

Domyślnie

OOooo
    Wchodzę, patrzę i wreszcie jest Już myślałem że nic nie wyszło z te sesji ale jak widzę ostro się myliłem
    Z tych tutaj 3-ka świetna a na stronie są jeszcze ciekawsze jak dla mnie
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Jak dla mnie rewelacja. Pełen szacun.

Domyślnie

rewelacja zwłaszcza 3 bajka napatrzeć się nie mogę
    D80, S10-20, S30/1.4,N50/1.4G, N80-200, sb-800,bronica ec-tl, nova 5,mini trekker aw
    http://szuwar.deviantart.com/

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Piekne zdjecia. Pierwsza liga.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów