Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Biała Dama.

Cool Biała Dama.

Ponieważ wygląda na to, że jestem jedyną osobą na tym forum, która nie próbowała tematu "Kobieta w ruinach" - postanowiłem to naprawić.
    Wielkie podziękowania dla Marty Kleszcz za świetną robotę i poświęcenie całego dnia.
    Dziękuje również Emilowi [Al Bundy] za pomoc, obiektyw, udostępnienie studia i wogóle wszystko.
    Pozowała Paulina (z Lublina).

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Więcej zdjeć z sesji znajdziecie TUTAJ.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 10-02-2025 o 12:14 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

3 mi sie niesamowicie podoba.
    1 i 2 tez bardzo fajne ale moim zdaniem 3 je deklasuje.
    Dobrze, że nie mamy D3

Domyślnie

2 i 3 z mocnym naciskiem na 2

a najbardziej to:

http://www.pbase.com/orlowski/image/88092848

jeśli można

na jedynce chwilę szukałem gdzie noga, gdzie ręka

Domyślnie

dwojka rewelacja ,miekko -cudownie klimatycznie ,tak dobrego zdjecia juz dawno nie widzialem ,rowniez dobra jedyneczka

Domyślnie

Przede wszystkim nr 2. Jest jak dla mnie perfekcyjna - dobry pomysł, światło i świetne ułożenie modelki.
    Na 1 - nie wiem dlaczego zdecydowałem się na taki zabieg z chmurami (rozumiem odbicie w oknach ale na murze...). No i kadr też mniej ciekawy.
    3 - minimalnie mniej dobra niż 2. Przede wszystkim lekko rozjaśnił (doświetlił czymś - blenda? PS? ;]) samą postać. Za plecami ma jaśniejsze tło, ale brakuje mi światła na samej modelce (no ale wiesz - czysty subiektywizm to jest hehe).

Gratuluję.

Za dwójkę ode mnie *****

Domyślnie

Dwójka piękna !
    Czy to studio Al'a ? Sorry musiałem
    pozdrawiam
    ff

Domyślnie

Rewelacja, szczególnie 2 i 3. Szalenie podoba mi się modelunek światła i kolorystyka, ogólnie zdjęcia mają doskonale zbudowaną dramaturgię. Brak mi tylko odważniejszego kadrowania, to jest jakby trochę nieśmiałe, niezadecydowane...

sailor
    Gość

Domyślnie

3ka mi sie bardzo .. swietna robota
    1ka najmniej .. mam wrazenie ze to wklejka ..(choc znajac ciebie wcale bym sie nie zdziwil gdyby wszystkie 3 byly ze studio )

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

ciekawe, troche mi nie pasi ten bialy pasek
    3 ma potencjał choś z uwagi na moją mroczną stronę wolałbym większy kontraścik albo lowkey.

pozdrawiam

Domyślnie

2 i 3 są świetne!

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów