Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie za bardzo zachwyca mnie taki rodzaj fotografii, ale gdybym miał plik źródłowy, można by się pokusić o inną tonację pani w high key. Widzę to raczej w cieplejszym odcieniu klucza, i jeszcze mniej szczegółów. Kolor róży i usta-krew, też wymagają poprawki. Trudno osiągnąć jakieś zadowalające efekty, robiąc korektę na takim małym obrazku, ale jeżeli pozwolisz, to mniej-więcej tak to widzę:

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 17:00 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

ciekawe nie podoba mi się czrna kreska w obrębie stróżki krwi. Coś chyba jest nie tak z paznokciami- wyglądają strasznie płasko a ten na małym palcu wygląda jakby byl niedomalowany
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

hmm, proponowałbym różę w ciemny karmin, a nie tak jasną jak jest teraz, całość nie tak mocno w high key i zdecydowanie lepiej wyciąć płatki (najlepiej to wyciąć je przed kolorowaniem - jak są czarno białe i nałożyć je w trybie multiply lub substract na czerwoną różę), ale to moje uwagi
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Mój ostatni bój z tą fotką:

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 17:01 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

do: trzecie oko - gdybys mogl mi poscic na pw albo email jak obrobiles roze to bylbym wdzieczny, probowalem wzcoraj cos z tym skombinowac ale niemoglem osiagnac takiej wyrazistosci platow

Domyślnie

może paznokcie bez koloru bo dla mnie bałaganią ten kadr a jest super
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Domyślnie

dzieki chlopaki, przemyslalem za i przeciw i wieczorem usiade do PSuja i popsuje troche przy tym zdjeciu

Gemini
    Gość

Domyślnie

Piotrze ... pomysł świetny... ale dopatrzyłem się kilku niedoskonałości... górna warga, środek... brak czerwieni w górze załamania ... w kąciku ust czerń którą powinno się zastąpić mocnym karminem... i paznokieć małego palca... z krótko obcięty w stosunku do pozostałych (wydłużyć)... nie złość się, ale diablik tkwi w szczegółach

Uprawnienia umieszczania postów