Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18
    Gemini
    Gość

Domyślnie

Piotrze ... pomysł świetny... ale dopatrzyłem się kilku niedoskonałości... górna warga, środek... brak czerwieni w górze załamania ... w kąciku ust czerń którą powinno się zastąpić mocnym karminem... i paznokieć małego palca... z krótko obcięty w stosunku do pozostałych (wydłużyć)... nie złość się, ale diablik tkwi w szczegółach

Domyślnie

Pewien nie jestem, ale wydaje mi się, że ten pierwszy z lewej rząd kropel krwi nie ma prawa się pojawić. Według mnie prawdopodobny jest tylko ten pierwszy z prawej i w środku może też. Tylko z końca brody (z samego czubka) może kapać.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Gemini
    Gość

Domyślnie

Pawle ... krew jest gęsta... a moze spróbuj na sobie takiej akcji i podeślij fotki

Domyślnie

No właśnie ponieważ krew jest gęsta stąd mój wniosek. Zebrałaby sie jedna kropla na samym końcu brody (w najniższym punkcie twarzy) i z tego punku kapałaby krew. Właśnie próbowałem z wodą. Pojawiły się dwie strużki. Jedna spłynęła z brody do zlewu, a druga w kołnierzyk i na brzuch. Całą koszulkę zmoczyłem.

A co do zdjęcia, podoba mi się, tylko tak jak napisał fotoGRAFIK coś bym zmienił w paznokciach. Na kciuku i wskazującym są OK, ale na środkowym i serdecznym jakieś krzywe. Na małym palcu za to za krótki. Albo kobieta ma wszystkie długie albo żaden
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

ja bym to widział mniej więcej tak (wysłałem autorowi na PM, ale chyba jest nieobecny bo przez 6 godzin nie odpowiedział)

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

oczywiście jeżeli nie odpowiada, mogę natychmiast usunąć
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 17:01 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

dziekuje wam za wszelkie uwagi na temat zdjecia, o ile ich wszystkich nie zapomne to postaream sie je ujac w finalnej pracy a teraz czas na odrobine PSa ;p znikam

Domyślnie

swietny pomysl, mowili juz wszystko i o to chodzi, mi natomiast przyszedl do glowy pomyls aby bez lisci sprobowac, nie twierdze ze musi byc lepiej, raczej dla porownania...co mi nie teges zaklocaja mi kompozycje
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

mysle ze finalna wersja bedzie wygladal tak:

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 17:01 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów