Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Oszczędny w słowach Awatar Dasia
    Miasto
    Londyn/Zabrze

Domyślnie In my secret park...

Dniem...

...i nocą.

Pierwszy raz w tej kategorii, pierwsze próby, odpoczynek i zabawa przed wariactwem z sesją.
    When you'll learn to love hell, you'll be in heaven.

D300 -> dostalam na Walentynki!

bombel
    Gość

Domyślnie

To jest to, co m.in. robiłem przez ostatni rok (przerabianie dnia na noc i lata w zimę)

1. Nie zlikwidowałaś białego nieba w prawym dolnym rogu.
    2. Zdecyduj się, jakie światło chcesz zastosować (księżyc = mniej czerwonego, lampa = więcej żółtego)
    3. Stosuj maski - oświetlenie nocne jest nienaturalne. Jeśli od księżyca - za mocne i nie w tym kolorze, jeśli od lampy - za mocne i zbyt 'rozległe'. Siła światła maleje z kwadratem odległości - warto pamiętać przy tej lampie.
    4. Ładne wprawki.

PS
    Tu jest moja szybka zabawa z nocnym oświetleniem. Przepraszam, jeśli ten wtręt Cię uraził. Jeśli chcesz, zdejmę - jak napiszesz.

Miasto
    Londyn/Zabrze

Domyślnie

Bombel dzieki za komentarz, nie mam pretensji o wstawke, o niebie nawet nie pomyslalam, zafascynowalo mnie drzewo z "mackami". O kwadracie odleglosci postaram sie pamietac, aczkolwiek jest to moja wizja i mi sie to podoba, ze sie te promyki tak ciagna oswietlajac na niby drzewo, to tylko zabawa, it doesn't have to be real, hmm? Ale bede sie szkolic, obiecuje![/code]

Domyślnie

Dasia, pierwsze jest przecudowne!!! Jestem strasznie ciekaw co zrobiłaś z oryginalnym zdjęciem i jak wyglądało...

Nie zaglądałem tutaj, ale to chyba się zmieni... Będę śledził Twoje poczynania
    LuCaS
    D800|24-70 f2,8|85 f1,4
    50 f1,4|80-200 f2.8

Domyślnie

nooooo 1ka jest nieźle zrobiona - widać i zdjęcie i grafikę - wszystko ładnie połączone
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

Jedyneczka bardzo ładna - nastrojowa, tajemnicza, ładny kadr. Drzewo z zarostem - obłędne. W dwójeczce podoba mi się chłodna kolorystyka, tylko rozświetlenie tej lampy staje się nieco zbyt silnym, w moim odczuciu, akcentem - można ją było "zapalić" trochę słabiej.

Miasto
    Londyn/Zabrze

Domyślnie

Dzięki chłopaki, coś mi się ostatnio zdjęcia udają Aż mam chęć do pracy !

Domyślnie

Pomyslowa rzecz Ej dajcie tu jakas muzyczke.

Sugerowalas sie na tolkienie?
    OWACJE NA STOJACO
    GRATULUJE
    Czasami deszcz mnie zleje, czasami slonce zpali, a co sie stanie jutro - o tym nie mysle wcale. Bo teraz juz wiem jak nie czynic dobra zlem... D70s

Domyślnie

No niezle niezle.. powiedz mi szanowna i szacowna kolezanko jak sie robi takie prace
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Miasto
    Londyn/Zabrze

Domyślnie

Obawiam sie, ze najwieksze prace sa dzielem przypadku, dlatego nie ma reguly na sukces.

Uprawnienia umieszczania postów