Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Intrnet WiFi

Domyślnie

Powinna być widoczność między punktami i urządzenia 5GHz. Bez ciągnięcia kabla antenowego do kompa. Tomajk, wysłałem Ci PM. Zajmuję się tym i chętnie doradzę.
    Daniel
    D90, S 10-20/4-5,6, Tamron 17-50/2.8, Tamron 90/2,8, Nikkor 70-300VR, S 150-500 OS, Manfrotto 055XPROB

Domyślnie

HSDPA pewnie nigdy nie wyjdzie poza duże miasta.
    WIMAX powinien być szybciej np. od NETII ( http://www.netia.pl/promocje,dla_domu,85.html)
    Jest tam ograniczenie terytorialne, ale warto sprawdzić.
    TP (nielubiane) testuje usługę dostępu do internetu w paśmie 450MHz (WCDMA450). Śpieszą się bardzo, bo konkurencja WIMAX-em odbiera im klientów. Jeśli w Twojej okolicy jest nadajnik NMT (Centertel - obecnie ORANGE) to jest duża szansa, że w przyszłym roku będzie działał WCDMA450 (testy są robione dla prędkości ok. 10Mbit/s).
    D600, S12-24 4,5-5,6 / S24-70 2,8 /S50 1.4/ N85 1,8

Domyślnie

Albo ja nie umiem szukać, albo ta firma WIMAX nigdzie nie podała kontaktu na terenie Wałcza.
    Co prawda działają tak jak zdążyłem się zorientować w kierunku na Piłę i Poznań, ale na moim terenie nie tylko ja mam kiepsko z internetem, a TPsa nie zrobi nic na pewno w przeciągu 2 lat więc może uderzą w kierunku Kołobrzegu.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomajk Zobacz posta
    Albo ja nie umiem szukać, albo ta firma WIMAX nigdzie nie podała kontaktu na terenie Wałcza.
    Co prawda działają tak jak zdążyłem się zorientować w kierunku na Piłę i Poznań, ale na moim terenie nie tylko ja mam kiepsko z internetem, a TPsa nie zrobi nic na pewno w przeciągu 2 lat więc może uderzą w kierunku Kołobrzegu.
    Podała kontakt mailowy : [email protected]

"Internet Wimax 2 MBit/s już od 99 zł brutto miesięcznie !
    Koszt instalacji 1,22 zł. Sprawdź dostępność usługi,
    podając dokładny adres wraz z kodem pocztowym"

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów