Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Wink Bzyg..ala Hubacz......

Szufladka....
    Proszę zwrócić uwagę,że jest mniejszy "bałagan" i starałem się nie przeostrzyć.....

...ale dla równowagi w przyrodzie...."mój szufladowy standarcik" z ulubionym artystycznym nieładem....

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

ale pamiętam, że obiecałeś w następnym sezonie przejść na rawy ( NEF-y ) - trzymam za słowo, a , jak mniemam , nie rzucasz słów na wiatrrrrrrr.... ( co tak "rrrrrr" )

na 1ce pszczółkowata zostala uwieczniona w trakcie obracania się... coś jej powiedzialeś i się obrazila??
    no i fajny ten fiolecik na dole po prawej

w 2ce pierwsze wrażenie, że sklonowałeś nogi na zdjęciu ale to chyba jakaś roślina

fotki nie sa złe ale widziałęm już Twoje lepsiejsiejsze

kolorki konika fajne

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    w 2ce pierwsze wrażenie, że sklonowałeś nogi na zdjęciu ale to chyba jakaś rośline
    To modelowy przykład mimikry
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta

wstyd mi i nie mam wytłumaczenia

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Rewelacyjna ta mimikra .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leier Zobacz posta
    Rewelacyjna ta mimikra .
    FAKT I MNIE PODCHODZI

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    ale pamiętam, że obiecałeś w następnym sezonie przejść na rawy ( NEF-y ) - trzymam za słowo, a , jak mniemam , nie rzucasz słów na wiatrrrrrrr.... ( co tak "rrrrrr" )

na 1ce pszczółkowata zostala uwieczniona w trakcie obracania się... coś jej powiedzialeś i się obrazila??
    no i fajny ten fiolecik na dole po prawej

w 2ce pierwsze wrażenie, że sklonowałeś nogi na zdjęciu ale to chyba jakaś roślina

fotki nie sa złe ale widziałęm już Twoje lepsiejsiejsze

kolorki konika fajne

pozdrawiam
    Jasne ,ale obiecałem PSocić,a nie RAWić czy NEFić.....
    Jeśli nie ma wielkiej różnicy w odbiorze produktu końcowego....to po co ?....To nie komercja..
    Pzdr
    Andrzej

...już trenuję formę na przyszły sezon...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dwójeczka bez mimikry......

Pzdr
    Andrzej

....fotka zdziełana 50/1,8......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

[QUOTE=borregaard;464183]Jasne ,ale obiecałem PSocić,a nie RAWić czy NEFić.....
    Jeśli nie ma wielkiej różnicy w odbiorze produktu końcowego....to po co ?....To nie komercja..
    Pzdr
    Andrzej
    [QUOTE]

czytalem, były tu na forum dyskusje na ten temat. Moim zdanie jest rożnica na tyle duża( w przypadku makro), że warto, choć może są magicy, którzy potrafią umiejętniej, niż ja albo Ty, "obrobić" (brrr.. jak to brzmi) jpega i wtedy róznica bedzie niewielka. Zachęcam Ciebie i innych dlatego, zeby był postęp nie tylko w kadrowaniu, ustalaniu F i umiejscowieniu samej GO ale też wyglądzie zdjęć.

Teraz jest najlepszy czas na nauke, bo słonoeczko się chowa za chmurki a jak nie ma pieniązkow na lampe... inna sprawa, że duzo czasu zajmuje zabawa ze zdjęciami. Dopóki żony/dziewczyny nie krzyczą można.

pozdrawiam

Domyślnie

Spróbuję i NEF-ami się pobawić,ale na moim sprzęcie lata świetlne to trwa.....na laptoku ofc..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów