Szukaj
ale pamiętam, że obiecałeś w następnym sezonie przejść na rawy ( NEF-y ) - trzymam za słowo, a , jak mniemam , nie rzucasz słów na wiatrrrrrrr.... ( co tak "rrrrrr" )
na 1ce pszczółkowata zostala uwieczniona w trakcie obracania się... coś jej powiedzialeś i się obrazila??
no i fajny ten fiolecik na dole po prawej
w 2ce pierwsze wrażenie, że sklonowałeś nogi na zdjęciuale to chyba jakaś roślina
fotki nie sa złe ale widziałęm już Twoje lepsiejsiejsze
kolorki konika fajne
pozdrawiam
Pozdrawiam Artur Moja galeria
[QUOTE=borregaard;464183]Jasne ,ale obiecałem PSocić,a nie RAWić czy NEFić.....
Jeśli nie ma wielkiej różnicy w odbiorze produktu końcowego....to po co ?....To nie komercja..
Pzdr
Andrzej
[QUOTE]
czytalem, były tu na forum dyskusje na ten temat. Moim zdanie jest rożnica na tyle duża( w przypadku makro), że warto, choć może są magicy, którzy potrafią umiejętniej, niż ja albo Ty, "obrobić" (brrr.. jak to brzmi) jpega i wtedy róznica bedzie niewielka. Zachęcam Ciebie i innych dlatego, zeby był postęp nie tylko w kadrowaniu, ustalaniu F i umiejscowieniu samej GO ale też wyglądzie zdjęć.
Teraz jest najlepszy czas na nauke, bo słonoeczko się chowa za chmurki a jak nie ma pieniązkow na lampe... inna sprawa, że duzo czasu zajmuje zabawa ze zdjęciami. Dopóki żony/dziewczyny nie krzycząmożna.
pozdrawiam
Spróbuję i NEF-ami się pobawić,ale na moim sprzęcie lata świetlne to trwa.....na laptoku ofc..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami