Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: debiut Klaudia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    nie. Mama polka, tata arab.
    macie tam w USA polskie czasopisma z amerykańskim rodowodem?
    czyli w końcu będzie w piśmie na P? bo już chyba kiedyś wspominałeś że będzie...
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

w grudniu (ukaże się w listopadzie)
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

jak dla mnie to jedynka, ale i tak oceniam glownie jako potencjal, gdyz z tej foty mozna by bylo najwiecej "wycisnac" - widzialem te fote wlasnie na pulpicie kompa Klaudii, wiec nie jest zle prawda? byl ciasniejszy kadr (palce), ale spoko, 15min obrobki i fota moze wygladac 2x lepiej. Niestety jesli ma fota robic wrazenie - to jestesmy skazani na obrobke. Chyba ze naprawde poswieci sie mnostwo czasu i energii na takie skomponowanie scenerii, swiatel itd, ze faktycznie niczego juz nie da sie poprawic
    sam jestem ogromnie ciekaw zdjec z P, kobieta tym razem focila - mam ogromna nadzieje na zupelnie inne zdjecia niz do tej pory pokazywane tam (nie moj klimat absolutnie)
    Pozdrówka Jacek ....

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów