Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Dwie panny

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Dwie panny

Znów wracam do modliszek

1. Gongylus gongylodes

2. Empusa fasciata

3. Empusa fasciata
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Dwie panny
    A trzecia "ślicznotka" ?......
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

2. Najlepsza.

Może jestem nie teges, ale drażnią mnie podpisy na zdjęciach.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Czy to są te co po nocy poślubnej zjadają swoich mężów na śniadanie?

Domyślnie

spoko , ale jak by było tło troszke ciemniejsze lepiej by były panienki wyexponowane

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

tak, teraz wiem co mi przeszkadza w tych zdjęciach i chyba w poprzednich Twoich tych uroczych stworzonek:

- za przeproszeniem "zlewają" się z tłem i sa jakieś takie niewyraźne ( jak z reklamy ) ale żeby ktoś nie zrozumiał, że nieostre... nie moge znaleźć elementu, któy przyciągnie wzrok.. i wzrok błądzi, błądzi..

i tak wiekszość Twoich zdjęć jest dla mnie mistrzostwem

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Czy to są te co po nocy poślubnej zjadają swoich mężów na śniadanie?
    Jeżeli Panne Młodą nakarmisz obficie przed "bara bara riki tiki tak " , samiec powinnien wyjść z jej objęć cały .Oczywiście w grę wchodzi równiez behawior gatunku ,ktory zamierzasz ożenic

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    tak, teraz wiem co mi przeszkadza w tych zdjęciach i chyba w poprzednich Twoich tych uroczych stworzonek:

- za przeproszeniem "zlewają" się z tłem i sa jakieś takie niewyraźne ( jak z reklamy ) ale żeby ktoś nie zrozumiał, że nieostre... nie moge znaleźć elementu, któy przyciągnie wzrok.. i wzrok błądzi, błądzi..
    Faktycznie zlewają się z "dekoracja" , ale jezeli zaczne ciagnac kontrast do gory strace to nad czym pracuje (opanowanie swiatła z lampy),czyli wszelkie połcienie .Mi najbardziej podobają sie na białym tle , popróbuje tez na ciemnym i innych podlozach .
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

2 i 3 najlepsze MZ.
    Tło, jak tło... modliszki na takim się maskują... ale pokombinowałbym też z kolorowymi
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Uprawnienia umieszczania postów