Moj debiut na forum... Licze na jakies oceny, krytyki uwagi...
Z gory wielkie dzieki...
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Moj debiut na forum... Licze na jakies oceny, krytyki uwagi...
Z gory wielkie dzieki...
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 17:06 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
przyznaj sie co tam wymazales w tle? hehe. Fajnie przepalone niebo ;D
Heh ja?! Jaaaa yy nic :PP Zdjecie robione nad rzeka nie bylo co mazac w sumie tylko slup stal... No to juz nie stoi![]()
slup he? mnie to wyglada na elektrowniehehe zdjecie specjalnie popsute, zeby bylo widac epiej:
//EDIT
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 17:06 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
To chyba nie byl dobry pomysl zeby umieszczac... heheheheheNo mowie ci slup... Moge ci wyslac oryginal :P
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Hmmm ok ok glupio wyszlo ale powaznie nic nie widzialem... Kalibracja monitora padla...
Poprawilem i wrzucam raz jeszcze...
//EDIT
Teraz jest chyba ok
Jeszcze raz dzieki za rady...
Kolego dawaj następne fotki a krytyką się nie przejmuj
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Jesli jestem zlosliwy to tylko dlatego, ze sam najwiecej nauczylem sie od najbardziej zlosliwych. Dawaj wiecej, a slupy usuwaj bardziej starannie.
Pozdrawiam serdecznie
MikeP
Skontaktuj się z nami