Szukaj
Bardzo dobre zdjęcia. Na czwórce powinna być większa GO (odrobinkę), bo zdjęcie wyrwane z kontekstu byłoby zupełnie dla laika niezrozumiałe. Tylko nieliczni wiedzą, że Żydzi kładą na grobach kamienie.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Co do 4: absolutnie zgadzam sie z davidem555.
Na 3 widzialbym ostrosc odwrotnie - na macewie na pierwszym planie. Az mnie skreca, ze nie moge sie dokladnie przyjrzec i widziec co tam jest na niej, ale decyzje autorki zdjecia szanuje.
Bardzo lubie zdjecia z zydowskich cmentarzy, zreszta w ogole z cmentarzy. Jak dla mnie mozesz zasypac to forum takimi.
pzdr
irek
Genialne
Put some fun between your legs
-ride a horse
hmmm wydaje mi się, że niewiedza może wynikać jedynie z faktu, że ktoś nigdy nie był na takim Kirkucie - jak ktoś był, to nie ma siły - pierwsze pytanie jakie się pojawia od razu po wejściu - po co te kamyczki, kto je tak poukładał...- a potem to już z górki - jak umiesz postawić pytanie, to nie ma siły aby nie znaleźć odpowiedzi!!Tak było ze mną - najpierw ciekawość i postawienie pytania - potem znalezienie odpowiedzi
Co ciekawe - kirkut, który tutaj pokazuję, to taka mieszanka kulturowa. Z jednej strony te kamyczki na macewach, a z drugiej na innych macewach wypalone znicze. Myślicie, że zmarłym robi to jakąkolwiek różnicę...?....!
PS - cieszę się, że foty okazały się mieć również walory poznawcze![]()
swietna obrobka do BW. Pochwalisz sie jak to zrobiles?
Skontaktuj się z nami