Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Anwil - Czarni

Domyślnie Anwil - Czarni

Mój pierwszy kontakt z koszykówką, mecz DBE Anwil Włocławek - Czarni Słupsk. Zdjęcia robi się dużo trudniej niż na piłce, przeszkadzający sędziowie, czasami koledzy z drużyny itp. Daje kilka do waszej oceny, wiem, że trochę balans bieli skopany, ale leciałem na Auto i wiem też, że już nigdy tego nie zrobię

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11

Domyślnie

troche kadry niedopracowane
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    Może coś więcej? W.g. mnie kadry są OK.

Domyślnie

IMO kadry dobre, niektóre nawet bardzo dobre. Balans na koszu to chyba najważniejsza rzecz Ja na każdym meczu spędzam jakieś 5 minut na jak najlepsze ustawienie - chociaż i tak w zależności od tego gdzie stoisz, z której strony sali - najczęściej coś się skopie. Na anwilu rewelacyjnie się robiło zdjęcia bo i hala jest chyba najjaśniejsza. Tego Wam baaardzo zazdroszczę, szczególnie teraz po przeprowadzce.
    Wracając do zdjęć to oprócz tego balansu jest ciut ciemnawo na niektórych. Mnie się podoba a jak na pierwszy raz to wogóle miodzio
    Avatar nie jest aktualny - już nie palę.

Domyślnie

niezłe fotki ,dobrze pokazales dynamike spotkania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JohnnyB Zobacz posta
    IMO kadry dobre, niektóre nawet bardzo dobre. Balans na koszu to chyba najważniejsza rzecz
    Oj najważniejsza , na następnym meczu będę musiał się pobawić i samemu ustawiać balans

Na anwilu rewelacyjnie się robiło zdjęcia bo i hala jest chyba najjaśniejsza. Tego Wam baaardzo zazdroszczę, szczególnie teraz po przeprowadzce.
    Nawet lepiej niż na piłce przy sztucznym oświetleniu we Włocławku Tyle, że trochę duże szumy wyszły.

Wracając do zdjęć to oprócz tego balansu jest ciut ciemnawo na niektórych. Mnie się podoba a jak na pierwszy raz to wogóle miodzio
    Wiem, jakoś w aparacie wydawało mi się, że będzie w sam raz, ale to też duża wina balansu, na kilku wyszedł mi taki jak powinien i od razu zdjęcia dużo jaśniejsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marta Baranowska Zobacz posta
    bez sensu kadry są jak najbardziej ok.

Uprawnienia umieszczania postów