Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Aneta

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Aneta

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

dopiero wrocilem wiec krotko i lakonicznie
    z wyjazdu do Krakowa, na dodatek z koncowki sesji (2-3 w nocy ) i tylko jako zajawka
    modelka Aneta, druga z nia sesja:
    Specjalne dzieki dla Habakuka - to od niego modelka

1.

2. dla tych co lubie bewu:

3. i takie hotelowe story, czyli jak sie konczy picie do rana :
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-02-2025 o 17:07 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Rewelacja i zdecydowanie ta tonacja w różach i brązach! Jest tak wysmakowane, że z powodzeniem mogło by iść do jakiej reklamy Guerlaina. BW też jest świetne, ale to zdjęcie obroniłoby się chyba w każdej konwencji.

Ostatnie przerażające - kac po Dark Whisky jest taki, że człowiek żałuje, że się wogóle obudził Bardzo przekonywująco pokazane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Rewelacja i zdecydowanie ta tonacja w różach i brązach! Jest tak wysmakowane, że z powodzeniem mogło by iść do jakiej reklamy Guerlaina. BW też jest świetne, ale to zdjęcie obroniłoby się chyba w każdej konwencji.

Ostatnie przerażające - kac po Dark Whisky jest taki, że człowiek żałuje, że się wogóle obudził Bardzo przekonywująco pokazane
    jak zwykle nie zawiodlem sie na Tobie,
    Czornyj juz na poczatku podsumowal wlasciwie te ostatnia fote nie miala z zalozenia byc piekna, a brzydka wrecz , probowalem nawet podkreslic cienie pod oczyma, nie obrabiac na bjuti twarz... i udalo sie gdyz odbior jest wlasciwy jak widze
    nie lacznie tylko w zadnym wypadku tych zdjec w set, to sa zajawki i setu pokojowego (bjuti) i korytarzowego (pijackie zwidy

butelke po liskaczu zabralismy pusta z akademika ...nie bylo picia jakby kto pytal
    dzieki za komentarze..mialem dylemat co do kolorku, a wlasciwie chcialem sie upewnic, gdyz kolorek mi sie podobal bardziej
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

3 mi się nie podoba(tak jakby zobaczyła męża wracającego "za szybko" do domu) i te prześwitujące rajstopy.. I blada skóra(brzuch)
    1 mogła by być choć dla mnie ciut za jasna
    "Potęga wiary jest motywacją i siłą podtrzymująca każde ważne, znaczące i pełne sukcesu życie"
    || D70 | T17-50/2.8 ||

Domyślnie

Śmiesznie wygląda w tych rajtuzach. 1 i 2 bardzo ładne. Podoba mi się ta różowo popielato berzowa tonacja jaką zastosowałeś.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Trójka najlepsza
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

za czornyjem - pierwsze rewelka... zastanawia mnie czym to sfociles, bo przeraza mnie ta glebia ostrosci - a konkretniej reka z ktorej zostala juz jedynie plama... a moze to postprocessing?

trojka natomiast do mnie wogole nie trafia - jest zbyt centralna... na modelce jest zbyt ostre i plaskie swiatlo - na tylnym planie widac jakis klimat zlapanego zastanego swiatla, natomiast pierwszy plan, jest az "przepalony" (oczywiscie niedoslownie) i totalnie nie komponuje sie z tym co jest z tylu... na plus w mojej ocenie jest tutaj tylko kolorystyka, a konkretnie tonacja w ktora poszedles - chociaz oceniam to na moim fatalnym lcd, wiec jak w domu uruchomie crt, to powinno byc jeszcze lepiej
    regulamin

Domyślnie

Pierwsze foto swietne , kadr , barwa , potraktowanie swiatlem no i przede wszystkim modelka , ,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    za czornyjem - pierwsze rewelka... zastanawia mnie czym to sfociles, bo przeraza mnie ta glebia ostrosci - a konkretniej reka z ktorej zostala juz jedynie plama... a moze to postprocessing?
    to bylo 85/1,4 na bardzo otwartej przeslonie
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

super ta kolorystyka! bardzo ciekawa, wysublimowana seria. wersja kolor mi sie bardziej podoba od BW, ale nie mowie absolutnie, ze BW mi sie nie podoba
    3 bardzo interesujaca.
    pozdrawiam
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów