Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Czechowice-Dz.

Domyślnie konserwacja Pentaconsix - serwis??? gdzie???

Witam
    Poszukuje dobrego sprawdzonego serwisu który przegląda, serwisuje, czyści itp sprzęt Pentaconsixa. Najlepiej na południu Polski (śląskie, małopolskie)
    Z góry dzięki za namiary

Domyślnie

sprobuj na tysiacleciu miedzy chorzowem i katowicami

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Czechowice-Dz.

Domyślnie

Znam ten serwis. Chyba nie skorzystam. Nie mam niestety najleprzej opini o nich. Sprawdzone organoleptycznie 3 lata temu z korpusem Kiev 80 - trzykrotnie poprawiali regulację migawki twierdząc za kazdym razem że jes oczywiście OK. Ten trzeci raz przyniósł dopiero oczekiwany efekt i niespodziewane pojawienie sie 3mm ryski na matówce - takie poprostu zadrapanie śrubokrętem. Jak stwierdził zdziwiony Pan z okienka - to nie ma wpływu na jakość zdjęć . Ręce opadają a nóż sam otwiera się w kieszeni.

Domyślnie

Serwis w Krakowie na Ul Czapskich u P. Kadei
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

we Wrocławiu na ul.Kużniczej ( od Rynku po prawej stronie w stronę Uniwersytetu). Malutki punkt ze starszym Panem . Mój Pentacon i Praktiki były tam i nie mam żadnych zastrzeżeń.
    F R E E T I B E T

Pozdrawiam Zbyszek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Czechowice-Dz.

Domyślnie

Dziękuję. Zmierzam do Krakowa, mam poprostu bliżej i mogę osobiście dostarczyc i odebrać sprzęt.

Domyślnie

U nas jest facet z certyfikatami Pentacona, ma nawet migawki i korpusy zdaje sie - mozna wysylkowo... Lub wyslac do mnie, zaniose i odesle...

Pzdr
    Spinner
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Uprawnienia umieszczania postów