Szukaj
bardzo fajne fotki,dobre technicznie -fajne swiatlo
Masz u mnie wielki PLUS za te zdjęcia, bo to właśnie jest kawałek świetnej architektury. Takie podcienia w Polsce można spotkać jeszcze w kilku miastach np. Krakowie, czy Gorlicach, ale trzeba przyznać, że to raczej zanikające zjawisko. Trzeba więc uwieczniać i pokazywać te fotki gdzie się da, aby nasi architekci obudzili się z głębokiego snu. Fotki bardzo się podobają.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Bardzo przyjemneWygląda trochę jak Zamość.
O... dobry plan, do Zamościa sobie pojade
... jak znajdę czas![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
4 i 5 moje typy
fordclubpolska.org
4 dla mnie najładniejsza...
dzięi wielkie za dobre słowa![]()
nie wiem co maja podcienia renesansowe do dzisiejszej architektury
oczywiscie projektuje sie podcienia ale w innej formie, dzisiejsze tendencje są jednak inne niz kiedys, przeznaczenie obiektow takze. my architekci mamy otwarte oczy, chyba nie wyobrazasz sobie budynku hi-tech z arkadowym podcieniem czy kolumny neokorynckie w obiekcie biurowym, eklektyzm to nie do konca dobry kierunek![]()
Nie jestem pewien. To co widzę podróżując po wielu państwach nie napawa zbytnim optymizmem. Szaleństwo szklano-aluminiowe już dawno powinno, jako jedna z mód (zresztą niezbyt udanych), pójść w zapomnienie. Rozumiem wszystko, ceny gruntów w śródmieściu miast i tym podobne bzdety, ale na piękno się to nie przekłada i chyba to widać. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby architekci sięgnęli do piękna architektury renesansu.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Skontaktuj się z nami