Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Aneta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Cokolwiek to jest, to zdjęcie jest brzydkie.
    Mnie też się nie podoba, ale smakoszom, jakkolwiek by to rozumieć, jak widać i owszem.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

1 rewelacyjna choć w "bewu" sięteż mocno broni co do 3 to zaskoczenie kompletne jestem na TAK mi sie podoba i to bardzo .
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    lepsze dark whisky niz czerwony johny walker ..
    Bleee!
    "Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Rewelacja i zdecydowanie ta tonacja w różach i brązach! Jest tak wysmakowane, że z powodzeniem mogło by iść do jakiej reklamy Guerlaina. BW też jest świetne, ale to zdjęcie obroniłoby się chyba w każdej konwencji.

Ostatnie przerażające - kac po Dark Whisky jest taki, że człowiek żałuje, że się wogóle obudził Bardzo przekonywująco pokazane
    jak zwykle nie zawiodlem sie na Tobie,
    Czornyj juz na poczatku podsumowal wlasciwie te ostatnia fote nie miala z zalozenia byc piekna, a brzydka wrecz , probowalem nawet podkreslic cienie pod oczyma, nie obrabiac na bjuti twarz... i udalo sie gdyz odbior jest wlasciwy jak widze
    nie lacznie tylko w zadnym wypadku tych zdjec w set, to sa zajawki i setu pokojowego (bjuti) i korytarzowego (pijackie zwidy

butelke po liskaczu zabralismy pusta z akademika ...nie bylo picia jakby kto pytal
    dzieki za komentarze..mialem dylemat co do kolorku, a wlasciwie chcialem sie upewnic, gdyz kolorek mi sie podobal bardziej
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    za czornyjem - pierwsze rewelka... zastanawia mnie czym to sfociles, bo przeraza mnie ta glebia ostrosci - a konkretniej reka z ktorej zostala juz jedynie plama... a moze to postprocessing?
    to bylo 85/1,4 na bardzo otwartej przeslonie
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

SUPER WYPAS, Piekna dziewczyna ! fajna tonacja i ciekawe miejsce poka no co wiecej
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

wolę subtelny kolor -czyli nr 1 a nie 2. swietne zdjęcie, świetny kolor. Ta ręka z tyłu ciut nienaturalna - to tak gdyby szukać dziury w całym. A plusik to ten cieńki ciuszek.
    3 - traktuje jako backstage, więc nie oceniam
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    lepsze dark whisky niz czerwony johny walker ..
    Oooo, tu sie zgadzam.

Szczegolnie podoba mi sie jedynka. Bardzo ladny, delikatny kolorek.

Domyślnie

no fakt, modelka luxio.

PODOBA się ;] , czekam na więcej
    opis w fazie przygotowań ...

Domyślnie

1 swietna kolory, chyba najbardziej mi sie podoba
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów