Szukaj
1 rewelacyjna choć w "bewu" sięteż mocno broni co do 3 to zaskoczenie kompletne jestem na TAK mi sie podoba i to bardzo .
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
jak zwykle nie zawiodlem sie na Tobie,
Czornyj juz na poczatku podsumowal wlasciwie te ostatnia fote nie miala z zalozenia byc piekna, a brzydka wrecz, probowalem nawet podkreslic cienie pod oczyma, nie obrabiac na bjuti twarz... i udalo sie gdyz odbior jest wlasciwy jak widze
nie lacznie tylko w zadnym wypadku tych zdjec w set, to sa zajawki i setu pokojowego (bjuti) i korytarzowego (pijackie zwidy
butelke po liskaczu zabralismy pusta z akademika...nie bylo picia jakby kto pytal
dzieki za komentarze..mialem dylemat co do kolorku, a wlasciwie chcialem sie upewnic, gdyz kolorek mi sie podobal bardziej![]()
Pozdrówka Jacek ....
SUPER WYPAS, Piekna dziewczyna ! fajna tonacja i ciekawe miejsce poka no co wiecej
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
wolę subtelny kolor -czyli nr 1 a nie 2. swietne zdjęcie, świetny kolor. Ta ręka z tyłu ciut nienaturalna - to tak gdyby szukać dziury w całym. A plusik to ten cieńki ciuszek.
3 - traktuje jako backstage, więc nie oceniam
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
no fakt, modelka luxio.
PODOBA się ;] , czekam na więcej
opis w fazie przygotowań ...
1 swietna kolory, chyba najbardziej mi sie podoba
Put some fun between your legs
-ride a horse
Skontaktuj się z nami