Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Wykończenie studia..

Nawiązując do wątku sprzed paru dni :http://nikon.org.pl/showthread.php?t=37616 , mam pare pytań jak wykończyć studio. Sprawa wygląda tak: jest to stare pomieszczenie z wylaną podłogą i pomalowanymi scianami, farba ta zchodzi z ścian i ogólnie wygląda to mało przyjemnie, zeby to pomalować musiałbym zdzierac farbe z całego powmieszczenia a to mi sie nie uśmiecha tym bardziej ze to nie jest moje i kasy ładowac w to nie chce. Myślałem zeby zasłonić to jakimś czarnym suknem, materiałem, czymś co nie odije światła od ścian...
    Z podłogą sobie już połowicznie poradziłem ale nie mam pomysłu na ściany. Zamiar jest taki zeby zabrać wszystko co kupie jak skończe studia a nie remontować komuś piwnicy za free. A i kolejny warunek, zebym ja nie zbankrutował...Jakieś pomysły?

Domyślnie

agrowloknina czarna z castoramy :P
    jak bedzie przeswitywac to zlozyc na 2x
    chyba 3 czy 5 zl za mb z 160cm rolki

sufit mozesz ......okopcic swieczka hehehehe

Madziulek
    Gość

Domyślnie

troszkę dziwne podejście .... co do remontu ,
    ale ktoś za free udostępnił Ci pomieszczenie ?
    10 L farby w Castoramie kupiłam za około 26 zl najtańsza jaka była o ile dobrze pamiętam ale na pewno nie więcej niż 30 zł plus barwniki około 15 zł
    opłaca ci się więc kupować coś na zakrycie ścian ?
    dla przykładu w moim pomieszczeniu znajdują się duże drzwi , zakryłam je szarym materiałem - jako zasłona - który kupiłam w hurtowni 11mb za 60 zł bo tyle potrzebowałam szerokość 1,4 o ile dobrze pamiętam

zrywanie farby nic cię nie kosztuje

Domyślnie

To troche inaczej. Pomieszczenie dostałem za darmo w zamian za robienie zdjęć na jakiś wydarzeniach na uczelni. Boje sie ze administartor budyku mi nie pozwoli wymalować tych ścian. Dzisiaj z nim pogadam .
    Kolejna rzecz ze sciany sa wilgotne i widać pleść. Samo pomalowanie na niewiele sie da, tak mi sie wydaje. Nie znam sie renowacji pomieszczeń

Madziulek
    Gość

Domyślnie

hehe ja też się nie znam
    porozglądaj się więc za takimi tkaninami w hurtowniach, to co kupiłam jest grube i nawet ładnie wygląda
    jak masz małe pomieszczenie to może dużo Cię to nie wyniesie
    pamiętaj że ty i modelki tez musicie się czuć tam w miarę komfortowo

bo innego pomysłu nie mam , może ktoś coś podpowie

Domyślnie

dobra, moge malować. Jaki kolor radzicie? Biore sie za skrobanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaddixx Zobacz posta
    dobra, moge malować. Jaki kolor radzicie? Biore sie za skrobanie.
    jak to jaki? CZARNY
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

No nie różowy... Czaarny czy ciemny szary wystarczy..

Domyślnie

spytaj sie wczesniej wlasciciela budynku o pozwolenie na pomalowanie scian na czarno
    Bo potem moze byc baaaaardzo zdziwiony

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów