Skoro dwa kółka zrobiły się ostatnio popularneto co powiecie na to?
Szukaj
Skoro dwa kółka zrobiły się ostatnio popularneto co powiecie na to?
Dla mnie to wygląda jak zbyt mocno rozmyte tło (w sensie, że nienaturalnie a wspomagane programem)
D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1
Rozmyte tło to efekt prosto z aparatu. Bez PSucia![]()
No przykro mi .. na temat rozmycia nie bede sie wypowiadal bo wiekszosc juz zna moje podejscie do tematu (ci co nie znaja na pewno nie chca tego slyszec)
reszta... światełko płaskie niestety... kadr ... nie wiem zbyt pusty .. bez wyrazu.. zwykły.
dynamika ? ... no jest troche .. dzieki pozie ridera! ale bynajmniej nie rozmyciu!
A teraz w stylu Sajlora.. DNO PADAKA WEŹ SIĘ POWIEŚ ...![]()
( żartuje )
![]()
![]()
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
niezla fotka ,ladnie wyszlo rozmycie i pokazana jest dynamika
troche za bardzo go przyswieciłes na płasko, ten cien na nodze... nie było chyba pogody i brak soczystosci kolorów, faktycznie za Trenciakiem - kadr bo kadr - ot jest w nim obiekt i tyle, no, ale przynajmniej tytuł nie wprowadza wvbłąd jak u speca od jazdy chodnikowej, bo ma to cos wspólnego z MTB, a tło faktycznie tak wychodzi przy lekkim "pociągnieciu" aparatem za rowerzystą, generalnie w skali 1-6 tak pomiedzy 2 a -3.
Pomogła by !!! i to bardzo!
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
Czyli pora zaplanować zakupy![]()
blado strasznie... popracowac nad kontrastem tonow srednich
Skontaktuj się z nami