Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Przecież sam w tytule jak i w wątku napisałeś "refurbished", co po angielsku oznacza "odnowiony, odczyszczony". Ten korpus był używany normalnie jak każdy inny. Wyzwolono w nim migawkę 6,5 tysiąca raza (co wcale nie jest dużo), a potem dano go do odnowienia. Ot, cała filozofia.
    Ostatnio edytowane przez Maciej ; 24-10-2007 o 17:31
    "Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maciej Zobacz posta
    Przecież sam w tytule jak i w wątku napisałeś "refurbished", co po angielsku oznacza "odnowiony, odczyszczony". Ten korpus był używany normalnie jak każdy inny. Wyzwolono w nim migawkę 6,5 tysiąca raza (co wcale nie jest dużo), a potem dano go do odnowienia. Ot, cała filozofia.
    Z tego co wyczytałem w necie, to refurbished są to aparaty ze zwrotów, np. gdy sklep kończy działalność i nie sprzedał aparatu, zwwroty, bo ktoś nie rozumie instrukcji lub się rozmyślił, lub też aparaty z ekspozycji. Tak wycztałem na angielkich forach.
    Podpytam się jeszcze o cenę. 1500zeta, to chyba OK?

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

jak za refurbished+grip to cena bardzo OK...6 tys klapnięć to jak nówka dla migawki..która jest przygotowana na 100 czy 150 tys.
    brać jak jest!!
    instagram.com/darkroomnightlife

Domyślnie

bierz go bo ja tego twojego kolege wytropie!! albo daj namiar jak juz nie za pozno
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Potwierdzam opinię, iż refurbiszowane aparaty bardzo często są z wystawy sklepów, ze zwrotów itp.
    Za takie pieniądze nie zastanawiałbym się dłużej niż 3 sekundy.
    Nikon F100, D80, Nikkor 50/1.4, Nikkor 24mm f2.8, Nikkor 28-105 od 3.5, Nikkor 70-300 VR, Sigma syfrakowa 18-50 od 3.5, SB 800
    Kiev 60 MLU, Arsat 80mm/2.8 MC, Zeiss Flektogon 50mm/4 MC

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Duszniki Zdrój

Domyślnie

A za tego D2x ile dał w Stanach?

Uprawnienia umieszczania postów