Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

jm, w 3b opadła z ócz zasłona. Jest cudnie. Pozdrawiam. David
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Ja tylko troszkę doczepiłbym się nieostrości na pierwszym planie na 1 i 2 - tak przy samym dole kadru. Reszta super, podobają mi się.

Cool bardzo kolorowe...

prawdziwa jesień... dla mnie naj... jedynka... z trójek raczej ta z podniesionym kontrastem... dwójka też ciekawa...

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wampirek Zobacz posta
    Dawid? Mdlawo? Nie znasz sie - sa piekne. Jak namalowane.

A tak nawiasem mowiac - pokazalbys jakies swoje zdjecia. Obserwuje ogromna ilosc twoich komentarzy do zdjec w tym duzo krytycznych - uwazam, ze wytykajac innym moglbys (nie mowie, ze powinienes) pokazac jakies wlasne dokonania. Raz chociaz, zebym mogl np. ja czy inni korzystac z tych twoich uwag potem wiedzac, ze masz racje bo tak to grom wie czy ty chrzanisz czy rzeczywiscie sie znasz. Nie daj sie prosic, rzuc odwaznie cos na forum , na pozarcie innym.
    Uprzedzajac - jako, ze ja rowniez nie pokazuje zdjec na forum - nie wypowiadam sie zle o zdjeciach innych, nie wytykam bledow, nawet jesli je widze. Nie pretenduje do tytulu forumowego arbitra elegancji. Wiem, ze juz cie nagabywano na pokazanie swoich zdjec i jakos tam sie wykreciles. Ponawiam prosbe i wcale nie jest to zlosliwosc. Robie to po prostu po to zeby wiedziec.
    Zaufac twojej wiedzy moge, ale np. wiedzy stiga, andyego, sailora i wielu innych mam duzo latwiej bo widze co sami potrafia.
    pzdr
    irek

Przez blisko dwadzieścia lat pracowałem jako asystent/projektant w cieszących się uznaniem biurach projektów. Prace moje sprawdzali weryfikatorzy którzy mieli sporą wiedzę ale nie znaczyło to że zawsze byli w stanie opracować dany temat lepiej niż projektant. To samo dotyczy sztuki, krytyk w tym pierwotnym znaczeniu, nie musi lepiej śpiewać, malować rzeźbić itd. David555 już wcześniej tą kwestię wyjaśnił, do ostatniego Twojego zdania nie chcę się odnosić, bez urazy, a tak w ogóle miło mi się tu bywa. J

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imbra Zobacz posta
    Jak dla mnie trójka po obróbce
    dokładnie tak samo mysle
    l D90 l N16-85 l N35/1,8 l SB800 l

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

również 3b, wycodzi na to że david555 miał rację
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12