Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Jesień wodna....

... a może nawet akwarelowa?

1.

2.

3.

i 3b z podniesionym kontrastem może faktycznie lepiej??? zależy od nastroju chwili i oglądającego - chyba
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Jesienne zdjęcia. Dwa pierwsze w kanonie, niemniej kolory są (mimo jesieni), dość smutne. Trzecie, to zupełnie inna bajka i trzeba by podnieść odrobinę kontrast, bo wyszło dość mdławo.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Dawid? Mdlawo? Nie znasz sie - sa piekne. Jak namalowane.

A tak nawiasem mowiac - pokazalbys jakies swoje zdjecia. Obserwuje ogromna ilosc twoich komentarzy do zdjec w tym duzo krytycznych - uwazam, ze wytykajac innym moglbys (nie mowie, ze powinienes) pokazac jakies wlasne dokonania. Raz chociaz, zebym mogl np. ja czy inni korzystac z tych twoich uwag potem wiedzac, ze masz racje bo tak to grom wie czy ty chrzanisz czy rzeczywiscie sie znasz. Nie daj sie prosic, rzuc odwaznie cos na forum , na pozarcie innym.
    Uprzedzajac - jako, ze ja rowniez nie pokazuje zdjec na forum - nie wypowiadam sie zle o zdjeciach innych, nie wytykam bledow, nawet jesli je widze. Nie pretenduje do tytulu forumowego arbitra elegancji. Wiem, ze juz cie nagabywano na pokazanie swoich zdjec i jakos tam sie wykreciles. Ponawiam prosbe i wcale nie jest to zlosliwosc. Robie to po prostu po to zeby wiedziec.
    Zaufac twojej wiedzy moge, ale np. wiedzy stiga, andyego, sailora i wielu innych mam duzo latwiej bo widze co sami potrafia.
    pzdr
    irek

Domyślnie

Trójeczka ładna. Kadr Ok. Można by pobawić się jeszcze obróbką , by ożywić bardziej tą scenerię. Ale i tak jest ładnie.
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wampirek Zobacz posta
    Dawid? Mdlawo? Nie znasz sie - sa piekne. Jak namalowane.

A tak nawiasem mowiac - pokazalbys jakies swoje zdjecia. Obserwuje ogromna ilosc twoich komentarzy do zdjec w tym duzo krytycznych - uwazam, ze wytykajac innym moglbys (nie mowie, ze powinienes) pokazac jakies wlasne dokonania. Raz chociaz, zebym mogl np. ja czy inni korzystac z tych twoich uwag potem wiedzac, ze masz racje bo tak to grom wie czy ty chrzanisz czy rzeczywiscie sie znasz. Nie daj sie prosic, rzuc odwaznie cos na forum , na pozarcie innym.
    Uprzedzajac - jako, ze ja rowniez nie pokazuje zdjec na forum - nie wypowiadam sie zle o zdjeciach innych, nie wytykam bledow, nawet jesli je widze. Nie pretenduje do tytulu forumowego arbitra elegancji. Wiem, ze juz cie nagabywano na pokazanie swoich zdjec i jakos tam sie wykreciles. Ponawiam prosbe i wcale nie jest to zlosliwosc. Robie to po prostu po to zeby wiedziec.
    Zaufac twojej wiedzy moge, ale np. wiedzy stiga, andyego, sailora i wielu innych mam duzo latwiej bo widze co sami potrafia.
    pzdr
    irek
    Było już o tym. UŻYJ SZUKAJKI. Jak dla mnie temat zakończony.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Jak dla mnie trójka po obróbce
    Pokaż mi swoje widmo, a powiem ci kim jesteś...
    D80|18-70|70-300VR|55/2.8micro

Domyślnie

tak jak w futbolu: są gracze i teoretycy
    Zresztą dotyczy to każdej innej dziedziny....
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Odebralo mi mowe ) Baw sie dobrze David.
    pzdr
    irek

Domyślnie

1 i 2 a trojeczka za Davidem z kontrastem ,w dwoch pierwszych zrobilbym lekkie odbicie w wodzie -ale moze tak nie lubisz ,fotki dobre -pozdrawiam

Domyślnie

Fajna jesień,a 3B lepsze.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów