Close

Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 153

Wątek: D40 czy D40x

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Staaary, forum to dla wielu z nas jakby swego rodzaju odskocznia od codzienności, czesto gada sie na luzie, zbacza sie na inne tory itd.. to normalne Wazne, by było przyjemnie i wesoło

Aaaaa.. i chodzi jeszcze o to, by te plusy nie przysłoniły tych minusów itd........

... a już myslałem, że to o czymś konkretnym w takim razie jednak polecam małpkę Sony R1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez horn3t Zobacz posta
    ... a już myslałem, że to o czymś konkretnym w takim razie jednak polecam małpkę Sony R1
    Przeciez odpowiedzi były na temat... ile mozna pisac w kółko to samo? Niech kazdy sam decyduje czy starczy mu 6 mpx z D40, czy moze jednak woli miec ich wiecej z D40x... itd...itd...

HappySeven
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Przeciez odpowiedzi były na temat... ile mozna pisac w kółko to samo? Niech kazdy sam decyduje czy starczy mu 6 mpx z D40, czy moze jednak woli miec ich wiecej z D40x... itd...itd...
    A ja tylko dodam....

AMEN

I WIERZMY ZE DOKONA WłASCIWEGO WYBORU....
    Ostatnio edytowane przez HappySeven ; 10-12-2007 o 22:31

Domyślnie

niektórzy wola jak się zdecyduje za nich, powie im co mają zrobić bo wtedy jest na kogo zwalić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawlusz Zobacz posta
    niektórzy wola jak się zdecyduje za nich, powie im co mają zrobić bo wtedy jest na kogo zwalić
    No to ja proponuję wszystkim... wypicie kilku dobrych browarów na wieczór. A jak ktoś rano nie wstanie do pracy/szkoły to niech powie przełozonemu/nauczycielowi, że jakiś kolo z forum mu kazał pić browary....

Zbliżam się do lodówki... widzę puszkę.... pssssttttt.....

HappySeven
    Gość

Domyślnie

Jest jescze jeden typ człowieka tzw. " zawracacz dupy " Ten typ ma tak iż chce coś mieć a nie ma pieniędzy wiec chodzi do sklepu po kilka razy ogląda dany towar , marudzi na forum a potem i tak nie kupuje lub jesli kupi to i tak nie to co chce

Najbardziej wkurzajace jest to gdy sam chcesz cos kupic a taki typ stoi przez godz i marudzi sprzedawcy a Ty musisz czekac az ten gosć skonczy sciemniac i uzna ze czas do domu

Domyślnie

to fakt, nic milego, ale nie jest to aluzja chyba jakaś??

HappySeven
    Gość

Domyślnie

to fakt, nic milego, ale nie jest to aluzja chyba jakaś??
    Nie , absolutnie proszę nie wiązać mojej wypowiedzi z zadną osobą z forum !!!

Domyślnie

pytam bo pytam i chce kupić tak serio serio obiektyw ale to juz inny temat jest

Boguszch
    Gość

Domyślnie

ostrowski_marci bardzo jestem ciekaw Twojego powiększenia. Porównania z matrycą 10MP też. Dzięki za ewentualne uwagi.

Nadal mam też nadzieję, że ktoś jeszcze robił na D40 takie powiększenia i udzieli mi odpowiedzi lub podzieli się wrażeniami z efektów.

A temat chyba trochę zboczył na inne tory...

Strona 14 z 16 PierwszyPierwszy ... 41213141516 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów