Close

Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 153

Wątek: D40 czy D40x

Domyślnie

prz3mo, czy my się nie znamy z innego forum?? pytam bo o tych "kanonierach" słyszae już gdzieś albo poprostu nie kumam tematu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawlusz Zobacz posta
    czy my się nie znamy z innego forum?? pytam bo o tych "kanonierach" słyszae już gdzieś albo poprostu nie kumam tematu
    ???

Domyślnie

"kanonierach" słyszae już gdzieś albo poprostu nie kumam tematu
    kanonierzy - z definicji znajdują się po ciemnej stronie mocy tudzież po drugiej stronie barykady, używają systemu wrogiego nam nikoniarzom czyli aparatów marki C... Can... (no nie może mi to przez palce przejść) ykhmm Canon. Rozpoznawalni po białych rurach typ L (dziwacznie zwanymi "Elżbietami") i zazdrosnym patrzeniu na paski i korpusy z napisem NIKON. Ciemna strona mocy wydaje się kusząca ale my Nikoniarze mamy szlachetne pobudki i działamy tylko w dobrej wierze broniąc galaktyki przez złem i występkiem oraz złym wpływem tych sith - canon- lordów

|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kronos28 Zobacz posta
    kanonierzy - z definicji znajdują się po ciemnej stronie mocy tudzież po drugiej stronie barykady, używają systemu wrogiego nam nikoniarzom czyli aparatów marki C... Can... (no nie może mi to przez palce przejść) ykhmm Canon. Rozpoznawalni po białych rurach typ L (dziwacznie zwanymi "Elżbietami") i zazdrosnym patrzeniu na paski i korpusy z napisem NIKON. Ciemna strona mocy wydaje się kusząca ale my Nikoniarze mamy szlachetne pobudki i działamy tylko w dobrej wierze broniąc galaktyki przez złem i występkiem oraz złym wpływem tych sith - canon- lordów

haahahaha

Domyślnie

Świetny wątek, duży procent postów nie na temat bo: o obiektywach, innych aparatach (plus inne dziwne dyskusje)itp.
    ... odpowiedzi konkretnej dla niezdecydowanych brak, myślę że D40x posiada kilka lepszych (innych) rozwiązań technicznych (matryca, migawka, soft) ale jest droższy od D40. Trzeba się zastanowić czy za tę różnicę cenową warto mieć niewiele inne aparaty. Jednak jednym i drugim można fotografować (całkiem przyzwoicie ) a wszystko zależy tylko kto pstryka fotki.

Ps. ...dalej jednk stawiam na D40x.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    ???
    50mm f1.8, najlepsze szkło w tej cenie (bracia canonierzy o nim śnią po nocach )

ale teraz już kumam, DZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez horn3t Zobacz posta
    Świetny wątek, duży procent postów nie na temat bo: o obiektywach, innych aparatach (plus inne dziwne dyskusje)itp.
    Staaary, forum to dla wielu z nas jakby swego rodzaju odskocznia od codzienności, czesto gada sie na luzie, zbacza sie na inne tory itd.. to normalne Wazne, by było przyjemnie i wesoło

Aaaaa.. i chodzi jeszcze o to, by te plusy nie przysłoniły tych minusów itd........

Domyślnie

50mm f1.8, najlepsze szkło w tej cenie (bracia canonierzy o nim śnią po nocach )
    Prawie w tej cenie jest jeszcze lepsze - manualny 50/1.4 A poniżej tej ceny są takie perełki jak choćby Jupiter 135/3.5 czy inne manualne oldskulowe szkła.

Domyślnie

troche to zaciemnia watek ale jak co to moderator wie co robić, a tak wsio jest git

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Prawie w tej cenie jest jeszcze lepsze - manualny 50/1.4 A poniżej tej ceny są takie perełki jak choćby Jupiter 135/3.5 czy inne manualne oldskulowe szkła.
    to tylko cytat wyrwany z kontekstu, zapomniałem o ""

Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów