prz3mo, czy my się nie znamy z innego forum?? pytam bo o tych "kanonierach" słyszae już gdzieś albo poprostu nie kumam tematu
Szukaj
prz3mo, czy my się nie znamy z innego forum?? pytam bo o tych "kanonierach" słyszae już gdzieś albo poprostu nie kumam tematu
kanonierzy - z definicji znajdują się po ciemnej stronie mocy tudzież po drugiej stronie barykady, używają systemu wrogiego nam nikoniarzom czyli aparatów marki C... Can... (no nie może mi to przez palce przejść) ykhmm Canon. Rozpoznawalni po białych rurach typ L (dziwacznie zwanymi "Elżbietami") i zazdrosnym patrzeniu na paski i korpusy z napisem NIKON. Ciemna strona mocy wydaje się kusząca ale my Nikoniarze mamy szlachetne pobudki i działamy tylko w dobrej wierze broniąc galaktyki przez złem i występkiem oraz złym wpływem tych sith - canon- lordów
![]()
![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Świetny wątek, duży procent postów nie na temat bo: o obiektywach, innych aparatach (plus inne dziwne dyskusje)itp.
... odpowiedzi konkretnej dla niezdecydowanych brak, myślę że D40x posiada kilka lepszych (innych) rozwiązań technicznych (matryca, migawka, soft) ale jest droższy od D40. Trzeba się zastanowić czy za tę różnicę cenową warto mieć niewiele inne aparaty. Jednak jednym i drugim można fotografować (całkiem przyzwoicie ) a wszystko zależy tylko kto pstryka fotki.
Ps. ...dalej jednk stawiam na D40x.![]()
troche to zaciemnia watek ale jak co to moderator wie co robić, a tak wsio jest git![]()
Skontaktuj się z nami