Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: dpreview

Domyślnie dpreview

Ktoś mi powie - czemu Askey sie tak opier..... z pełnym review d200???

Domyślnie

Pewnie jest zalamany jak wszyscy

Domyślnie Re: dpreview

Cytat Zamieszczone przez boolek
    Odpowiedź jest prosta i udzielił jej Asklej we własnej osobie, wpieniony zalewem maili nękających go, błagających, molestujących i proszących (pojawiły się też jak zwykle groźby zamachu) o review d200tki. Otóż Nikon nie przesłał mu korpusu do testów.

Domyślnie

A to brzydki Nikon... Zaraz zatelefonuje do NP i spowoduje ze wysla jeszcze dzisiaj

Domyślnie Re: dpreview

Cytat Zamieszczone przez boolek
    wiesz askey nie mieszka na jamajce i nie siada na 5 minut by wprogramie zrobic "make review of d200 yes/no" tylko ma kupe malych gowienek do zrobienia kupe roboty z innymi sprawami. Lepiej sie dowiedz ile canonowcy czekali na recenzje swoich zabawek.
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie Phil Askey..

Z drugiej strony wiadomą rzeczą jest, ze Phil jest "Nikono-pozytywny" i z pewnoscia nie będzie celowo opóźniał publikacji
    Pewnie już dostał aparat i bada...

Domyślnie Re: Phil Askey..

Cytat Zamieszczone przez Andy_O
    Z drugiej strony wiadomą rzeczą jest, ze Phil jest "Nikono-pozytywny" i z pewnoscia nie będzie celowo opóźniał publikacji
    Pewnie już dostał aparat i bada...
    O ile dostał... Dodatkowo w review Canona 5d, Phil cholernie rozszerzył metodologię testów, więc będzie miał teraz więcej zabawy. Zastanawiam się też czy coraz większa wnikliwość Askleya nie spowoduje w końcu zaniepokojenia producentów, bo zaczął on wkraczać w tematy niebezpieczne - dobrał się mianowicie do dynamiki. Należy tutaj zwrócić uwagę, że dla wszystkich (poza Fuji) producentów DSLR był to jak dotychczas temat "tabu", w specyfikacjach i materiałach marketingowych całkowicie pomijany (pewnie celowo).

Domyślnie

I po tym teście wyrzucam swojego D2X - wypadł wg mnie najgorzej, a po co mi najgorszy aparat? D200 wypadł chyba najlepiej no może oprócz D5
    Pzdr
    lenek

Uprawnienia umieszczania postów