Ktoś mi powie - czemu Askey sie tak opier..... z pełnym review d200???
Szukaj
Ktoś mi powie - czemu Askey sie tak opier..... z pełnym review d200???
Pewnie jest zalamany jak wszyscy![]()
![]()
Odpowiedź jest prosta i udzielił jej Asklej we własnej osobie, wpieniony zalewem maili nękających go, błagających, molestujących i proszących (pojawiły się też jak zwykle groźby zamachu) o review d200tki. Otóż Nikon nie przesłał mu korpusu do testów.Zamieszczone przez boolek
A to brzydki Nikon... Zaraz zatelefonuje do NP i spowoduje ze wysla jeszcze dzisiaj![]()
wiesz askey nie mieszka na jamajce i nie siada na 5 minut by wprogramie zrobic "make review of d200 yes/no" tylko ma kupe malych gowienek do zrobienia kupe roboty z innymi sprawami. Lepiej sie dowiedz ile canonowcy czekali na recenzje swoich zabawek.Zamieszczone przez boolek
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
Z drugiej strony wiadomą rzeczą jest, ze Phil jest "Nikono-pozytywny" i z pewnoscia nie będzie celowo opóźniał publikacji
Pewnie już dostał aparat i bada...
O ile dostał... Dodatkowo w review Canona 5d, Phil cholernie rozszerzył metodologię testów, więc będzie miał teraz więcej zabawy. Zastanawiam się też czy coraz większa wnikliwość Askleya nie spowoduje w końcu zaniepokojenia producentów, bo zaczął on wkraczać w tematy niebezpieczne - dobrał się mianowicie do dynamiki. Należy tutaj zwrócić uwagę, że dla wszystkich (poza Fuji) producentów DSLR był to jak dotychczas temat "tabu", w specyfikacjach i materiałach marketingowych całkowicie pomijany (pewnie celowo).Zamieszczone przez Andy_O
ten nie jest gorszy od Philowego - http://www.cameralabs.com/reviews/NikonD200/index.shtml
I po tym teście wyrzucam swojego D2X - wypadł wg mnie najgorzej, a po co mi najgorszy aparat? D200 wypadł chyba najlepiej no może oprócz D5
Pzdr
lenek
Skontaktuj się z nami