Matko Buzka, coś Ty najlepszego tej Pani uczynił?Przede wszystkim kup sobie 85, albo przynajmniej 50. I z dystansem większym do modelki.
![]()
Szukaj
Matko Buzka, coś Ty najlepszego tej Pani uczynił?Przede wszystkim kup sobie 85, albo przynajmniej 50. I z dystansem większym do modelki.
![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Cholera...a mi się tak podoba
Zdjęcie zrobione kitem... ale 50tkę już nabyłem drogą kupna więc kolejne będą "inne". A to zdjęcie wygrzebane z szuflady ale pod kątem zabawy w PS.
Myślisz, że aż tak bardzo dystans i kąt zaszkodziły Iwonce?? Mówi mi, że jej też się podoba - zwłaszcza przez kąt
No ale dzięki za zwrócenie uwagi i czekam co będzie dalej
Pozdrowionka!
Paweł
"... ponieważ droga jest celem..."
IMHO nie perspektywa jest tytaj największym mankamentem ale przede wszystkim kolor skóry oraz nieudolna winieta.
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Kitem to szyby wklejają w oknach...
Muszę przyznać, że podoba mi się to zdjęcie. Nie przeszkadza mi przerysowanie detali twarzy, a nawet ciekawie to współgra ze zdecydowaną urodą dziewczyny.
Krzysztof Paszkiewicz
Uwielbiam takie przerysowania i kolorystyka taka jaką lubie. Jedyne co bym poprawił to szminkę położył idealnie i jaskrawiej, a teraz krawędzie są poszarpane. Bardzo mi sie podoba lubie odważne foto
A ja tylko do kina wyszedłem a tu się takie rzeczy porobiłyHehe Cieszę się, bo generalnie odbiór jest pozytywny i to jest dla mnie zadowalające
Spór czy jest to zdjęcie w kanonie czy poza nim, może podlega dyskusji ale nie jestem na tyle silnym przeciwnikiem żeby się spierać, choć jeśli ktoś z moderatorów tak uważa to niech je przenosi
![]()
Co do "poprawienia" koloru ust.... chciałem to zrobić. Chciałem aby usta były czerwone zarówno jak oprawka okularów ale niestety nie potrafię tego![]()
Kąt, perspektywa, kolory, winietowanie i cała masa różnych składowych fotografii...... Uffff.... pewnie nie jednemu "mastah" ciężko czasami połączyć te wszystkie składnikiJa raczkuję, chcę się uczyć i liczę w tym na waszą pomoc i rady.
Dzięki za: "fotożarty", "karykatury" i zdjęcie w albumie który się wyciąga dla poprawy nastrojuCieszę się, że moje zdjęcie wywołało na czyjejś twarzy uśmiech
Cóż więcej chcieć....?
Pozdrawiam!
Paweł
"... ponieważ droga jest celem..."
Skontaktuj się z nami