Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Iwonka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Matko Buzka, coś Ty najlepszego tej Pani uczynił? Przede wszystkim kup sobie 85, albo przynajmniej 50. I z dystansem większym do modelki.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Matko Buzka, coś Ty najlepszego tej Pani uczynił? Przede wszystkim kup sobie 85, albo przynajmniej 50. I z dystansem większym do modelki.

Cholera... a mi się tak podoba Zdjęcie zrobione kitem... ale 50tkę już nabyłem drogą kupna więc kolejne będą "inne". A to zdjęcie wygrzebane z szuflady ale pod kątem zabawy w PS.
    Myślisz, że aż tak bardzo dystans i kąt zaszkodziły Iwonce?? Mówi mi, że jej też się podoba - zwłaszcza przez kąt
    No ale dzięki za zwrócenie uwagi i czekam co będzie dalej

Pozdrowionka!
    Paweł
    "... ponieważ droga jest celem..."

Domyślnie

IMHO nie perspektywa jest tytaj największym mankamentem ale przede wszystkim kolor skóry oraz nieudolna winieta.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Kitem to szyby wklejają w oknach...
    Muszę przyznać, że podoba mi się to zdjęcie. Nie przeszkadza mi przerysowanie detali twarzy, a nawet ciekawie to współgra ze zdecydowaną urodą dziewczyny.
    Krzysztof Paszkiewicz

kubalmar
    Gość

Domyślnie

Uwielbiam takie przerysowania i kolorystyka taka jaką lubie. Jedyne co bym poprawił to szminkę położył idealnie i jaskrawiej, a teraz krawędzie są poszarpane. Bardzo mi sie podoba lubie odważne foto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubalmar Zobacz posta
    Uwielbiam takie przerysowania i kolorystyka taka jaką lubie. Jedyne co bym poprawił to szminkę położył idealnie i jaskrawiej, a teraz krawędzie są poszarpane. Bardzo mi sie podoba lubie odważne foto
    jezeli fotka ma pelnić rolę karykatury ,to mnie rowniez bardzo sie podoba !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jezeli fotka ma pelnić rolę karykatury ,to mnie rowniez bardzo sie podoba !
    Harb, strzeliłeś w samo sedno.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Harb, strzeliłeś w samo sedno.
    Davidzie ale autentycznie podoba mi sie -oczywiscie we wspomnianej kategorii ,fajnie zrobione przerysowanie i ciekawa obrobka ,i to tlo jak pisze autor watku celowo nie poprawiane ,wszystko to nadaje temu zdjeciu specyficzny klimat

Domyślnie

A ja tylko do kina wyszedłem a tu się takie rzeczy porobiły Hehe Cieszę się, bo generalnie odbiór jest pozytywny i to jest dla mnie zadowalające Spór czy jest to zdjęcie w kanonie czy poza nim, może podlega dyskusji ale nie jestem na tyle silnym przeciwnikiem żeby się spierać, choć jeśli ktoś z moderatorów tak uważa to niech je przenosi
    Co do "poprawienia" koloru ust.... chciałem to zrobić. Chciałem aby usta były czerwone zarówno jak oprawka okularów ale niestety nie potrafię tego
    Kąt, perspektywa, kolory, winietowanie i cała masa różnych składowych fotografii...... Uffff.... pewnie nie jednemu "mastah" ciężko czasami połączyć te wszystkie składniki Ja raczkuję, chcę się uczyć i liczę w tym na waszą pomoc i rady.

Dzięki za: "fotożarty", "karykatury" i zdjęcie w albumie który się wyciąga dla poprawy nastroju Cieszę się, że moje zdjęcie wywołało na czyjejś twarzy uśmiech Cóż więcej chcieć....?

Pozdrawiam!
    Paweł
    "... ponieważ droga jest celem..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bradley22 Zobacz posta
    Dzięki za: "fotożarty", "karykatury" i zdjęcie w albumie który się wyciąga dla poprawy nastroju Cieszę się, że moje zdjęcie wywołało na czyjejś twarzy uśmiech Cóż więcej chcieć....?
    I pracując nad sobą, Tak Trzymaj !
    pozdrawiam
    ff

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów