bardzo sympatyczne, wesole nawet rzeklbym smieszne ..... ale jesli to ma byc portret pokazywany innym to nie chcialbym miec tak duzych zebow na swoim foto![]()
Szukaj
bardzo sympatyczne, wesole nawet rzeklbym smieszne ..... ale jesli to ma byc portret pokazywany innym to nie chcialbym miec tak duzych zebow na swoim foto![]()
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Fajne i kreatywne. I dobrze że pokazałeś.
Zgadzam się że czasami niesprawiedliwe opinie początkujących mogą mocno dotknąć. Ale na tym polega nasza działalność - ciągły ekshibicjonizm, ciągle się wystawiamy pod ocenę, i to nie zawsze sprawiedliwą i nie zawsze fachową i nie zawsze słuszną.
Czasami jest tak że ocenianiający nawet sobie nie zadaje trudu aby daną pracę zrozumieć, po prostu rzuca okiem, jeszcze szybciej rzuca przypadkowe zdanie i jeszcze szybciej odchodzi. No taki nasz los!
Ciekawe zdjęcie. Inne niż teoretycznie poprawne nudy. Mój instruktor czasami nawet nam każe robić zdjęcia wbrew regułom. Po prostu dla radości tworzenia, dla samego faktu aby robić przeciwko regułom...![]()
mi się podoba, nie jest sztampowa i wydaje mi sie, że oddaje charakter osoby, a to bardzo trudne i rzadko spotykane w zdjęciach portretowych.
http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...57-0-0-0-0.php
photoandmore pl - to oszuści.
Cieszę się, że myślimy podobnie.
A co do wspomnianej w pierwszym poście symetrii - przytoczę tu znów słowa mojego przyjaciela, malarza - symetria jest dla idiotów...Podoba mi się w tym przypadku kadrowanie pod kątem - spoziomowane byłoby nudne.
Krzysztof Paszkiewicz
Skontaktuj się z nami